Horoscop săptămânal 6-12 decembrie 2021: Fecioarele acordă mai multă atenţie familiei

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 6-12 decembrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 6-12 decembrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Este posibil ca circumstanţe externe să te oblige să pleci într-o călătorie urgentă de afaceri, într-o călătorie lungă pentru a rezolva probleme personale. Nu ezita să alegi călătoria care ţi se arată, căci va fi bine! Poţi avea ocazia de a face noi cunoştinţe interesante, noi contacte utile. Dar dacă acest drum nu are loc la începutul iernii, atunci aşteptă-te să te viziteze oaspeţi străini. Pentru unii, cel mai probabil, vor veni întâlniri cu parteneri străini sau experţi în domeniul juridic.

Vei atrage noi prieteni şi contacte, oameni înţelepţi şi binevoitori care îţi vor deschide uşile către speranţele şi visele tale. Vei avea o viaţă socială destul de ocupată în zilele următoare şi probabil că vei vedea acum câteva realizări personale majore la îndemână.

Pentru cei care sunt la studii, decembrie este o perioadă potrivită pentru autoeducaţie, examene, scrierea unei teze de doctorat, de disertaţie.

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În ciuda tuturor dificultăţilor pe care perioada le-a pregătit pentru tine, cred că vei rămâne în continuare simpatic universului. Nu te îndoi nici măcar un minut că norocul este de partea ta, dar nici nu te poţi relaxa ori culca pe-o ureche! Nu abuza de sprijinul altora, ci mobilizează-ţi toate forţele şi pariază pe cele mai bune calităţi ale tale!

Vei fi implicat într-un fel de afaceri şi probleme, în special legate de finanţele publice, de proprietate comună. Acest lucru poate deveni o piatră în relaţiile cu partenerii şi sunt posibile conflicte, ciocniri de interese, divizarea sferelor de influenţă şi bani. Este mai bine să iei propriile decizii şi să te gândeşti cu atenţie la totul înainte de asta, deoarece pot apărea diverse complicaţii legale.

Noi oportunităţi, uşi deschise şi aplauze strălucitoare sunt foarte probabil să îţi iasă în cale. Cu toate acestea, nu poţi sta cu mâinile în sân şi să te aştepţi că „totul să iasă”. Dacă munceşti din greu şi eşti pe drumul cel bun, vei avea garantat succesul. Dacă, în schimb, eşti pe o cale profesională greşită, în curând îţi vei da seama şi vei alege o cale mai împlinită.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Accentul perioadei va fi pe zona parteneriatelor. De aceea, dacă eşti căsătorit, relaţiile cu persoana iubită ar trebui întărite zi de zi dacă vrei să le păstrezi mult timp. Dacă eşti încă singur dar ai o legătură cu cineva, este posibil să decizi să intri într-o uniune matrimonială, dar nu îţi sugerez să o faci acum.

De asemenea, te sfătuiesc să construieşti relaţii cu prietenii şi partenerii de afaceri şi să nu renunţi dacă întâmpini probleme. Principalul lucru este să le consideri în context pe toate şi fără demagogie inutilă. Fă noi conexiuni, vor fi foarte interesante şi promiţătoare!

Dacă ai legătură cu jurnalismul, publicitatea şi sfera politică vei avea rezultate frumoase la locul de muncă. Nu vor fi obstacole în atingerea obiectivelor, poţi încheia contracte, rezolva probleme legale şi poţi creşte profesional, mai ales în acum,în primul decan de lună. Poate se ivesc ceva probleme la drum, dar totul poate fi depăşit, mai ales dacă priveşti totul într-un mod mai optimist şi original.

Citeşte continuarea pe click.ro

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite