Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Berbecii au noroc de bani, Scorpionii au nevoie de un ritm de viaţă mai calm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto shutterstock
Foto shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 ianuarie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Scorpion au nevoie de un ritm mai calm şi mai relaxant. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 17-23 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Ceea ce veţi întreprinde, precum şi puterea de a câştiga bani, vor da roade perioada asta, voi primind răsplata pentru eforturile şi planurile anterioare. Puteţi avea succes în afaceri, găsiţi noi modalităţi de a creşte profiturile şi, de asemenea, puteţi să manipulaţi cu pricepere conştiinţa altora pentru a reuşi voi în carieră şi în afaceri.

În acelaşi timp, veţi  putea îmbina cu succes profesia cu divertismentul, astfel că nu veţi fi lăsaţi fără atenţia persoanelor de sex opus. Ba chiar este posibil ca unii dintre voi să-şi schimbe viaţa personală şi aceia pe care îi vor alege, care apar în acest moment, să facă schimbări pozitive în viaţa şi obiceiurile voastre.

Cuvintele vor avea greutatea scontată şi probabil că le veţi conduce spre direcţia care să vă ajute să atingeţi ţinta.

În ciuda succeselor în carieră şi finanţe din prima zi de săptămână, unii pot fi tot nemulţumiţi de ei înşişi şi de mediul lor, pot fi chinuiţi de îndoieli, temeri care se pot dovedi a fi o frână de fapt în progresul lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 17-23 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Unii nativii vor fi gata să se conecteze la noi direcţii, proiecte, să propună şi să pună în aplicare idei interesante. Aceste planuri şi angajamente pot fi foarte importante şi la cerere, astfel încât dorinţa de a se arăta publicului, de a simţi gustul puterii va putea face din aceştia adevăraţi antreprenori.

Acum, în al doilea decan din luna ianuarie, veţi avea succes, veţi fi convingători pentru şefii ori sponsorii voştri, astfel încât să puteţi primi sprijinul financiar necesar şi să vă creşteţi veniturile. În acelaşi timp, trebuie să vă restrângeţi dorinţele, deoarece costurile pot provoca tensiuni şi plângeri din partea prietenilor şi rudelor.

În weekend, probleme financiare pot deveni urgente şi-i pot coborî pe câţiva nativi  de la cer la pământ, stringentă fiind nevoia de a finaliza treburi şi angajamente din trecut. Comunicarea cu ceilalţi este şi ea greoaie, aşa încât vor fi dezamăgiţi de oameni. Lucrurile se vor restabili.

Cu 3 planete în casa educaţiei superioare, se vede treaba că ceva începeţi să priviţi lucrurile la nivel înalt, doriţi dezvoltare, definitivare de studii şi educaţie. Să n-aveţi teamă de viitor, de necunoscut, căci sunteţi astral susţinuţi!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 17-23 IANUARIE

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Veţi reuşi în activităţi sociale şi profesionale, vă veţi putea consolida situaţia financiară şi asta nu numai prin creşterea salariilor, ci şi datorită conexiunilor de succes sau chiar a jocurilor de noroc la loteria vieţii. Prin prisma faptului că beneficiaţi de protecţie astrală pe multe direcţii, ar trebui să acţionaţi mai activ. Această perioadă poate determina traseul pentru următorii câţiva ani, deci trebuie să fiţi mai decisivi, să nu aveţi teamă de responsabilitate şi de schimbare, inclusiv în domeniul sentimental. Asta deoarece unii dintre voi pot întâlni o nouă iubire, creând relaţii pe termen lung şi de durată.

Talentele artistice vor ajuta la atingerea de obiective, se va forma impresia potrivită şi aprecierea celorlalţi, mai ales pentru  aceia care aveţi funcţii de răspundere. Aşadar, aveţi toată susţinerea să aspiraţi la proiecte ambiţioase  pentru că veţi fi susţinuţi, oamenii vor participa la planurile voastre şi vă vor oferi sprijin inclusiv material.

Simpatici vor fi adolescenţii care vor idealiza personaje de basm ori se vor îndrăgosti de o vedetă.

Citeşte continuarea pe click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite