Horoscop săptămânal 3-9 ianuarie 2022: Peştii sunt perseverenţi şi curajoşi. De ce vor avea parte celelalte zodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 ianuarie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 3-9 ianuarie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Peşti sunt perseverenţi şi curajoşi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 3-9 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relaţiile cu un iubit se stabilizează şi, deşi este posibilă încă o ceartă neaşteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar iniţiatorii veţi fi voi. Iubiţii pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziţiei active a părinţilor.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum şi în gânduri şi sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînţelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veţi fi de acord atât cu soţul, cât şi cu copiii. Aruncaţi o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveţi încredere în copiii voştri un pic mai mult decât de obicei. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 3-9 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Săptămâna este una pentru normalizarea relaţiilor de familie şi a celor romantice. Este posibilă restaurarea legăturilor vechi, reluarea relaţiilor cu rudele care locuiesc la distanţă. Cu prietenii va fi o relaţie puternică şi ei vă vor atrage în mod constant la întâlniri, la ieşiri în grup.

Cu iubiţii din trecut veţi avea dialoguri serioase care vor conduce la reconciliere, deşi poate e mai bine să mergeţi spre viitor separat.

Oricum, nu luaţi relaţiile de familie prea în serios! Ele vă împovărează acum şi vă complică situaţia. Încercaţi într-o manieră specială să glumiţi, chiar dacă se pare că totul este pierdut.  Acest lucru va dezamorsa situaţia.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 3-9 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Acasă în familie, chiar puteţi fi enervanţi. Conflictele pot fi asociate cu probleme interne, dar şi cu un fel de concurenţa dintre voi şi rude sau confruntare cu părinţii. Se pot ivi gelozii faţă de succesele voastre sau locurile unde v-aţi născut devin periculoase zilele astea, casa în acest moment poate fi un adevărat câmp de luptă, aşa că, atenţie! Unii nativi pot avea probleme familiale, care sunt un ecou al problemelor vechi şi dificile, inclusiv o karmă. Casa poate fi deschisă elementelor răuvoitoare, ceea ce poate duce la furt şi violenţă. Nu primiţi necunoscuţi la domiciliu!

Reparaţiile şi renovările de calitate scăzută, reţeaua electrică defectuoasă sau altfel de defecţiuni pot cauza neplăceri, aşa că nu vă face rău să vă asiguraţi locuinţa.

Sentimental, există un joc amuzant din trecut şi din prezent. Dacă voi credeaţi că aţi reuşit să cunoaşteţi foarte bine pe alesul lângă care aţi trăit mai mult de un an, atunci el vă poate surprinde cu concluzii şi decizii neaşteptate. Dacă relaţia voastră a început recent, la un moment dat va exista un sentiment că vă cunoaşteţi de-o viaţă întreagă.

Află pe Click! de ce vor avea parte celelalte zodii

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite