Horoscop săptămânal 10 - 16 ianuarie 2022. Care zodii ar trebui să fie mai atente la sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânal pentru 10-16 ianuarie 2022
Horoscopul săptămânal pentru 10-16 ianuarie 2022

Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 - 16 ianuarie 2022 vine cu previziuni astrale complete pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 10-16 ianuarie 2022 vă arată dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta financiar, dar şi ce se întâmplă cu dragostea. Predicţiile acestei săptămâni arată că taurii par să aibă nevoie de o vacanţă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relaţiile cu un iubit se stabilizează şi,deşi este posibilă încă o ceartă neaşteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar iniţiatorii veţi fi voi. Iubiţii pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziţiei active a părinţilor.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum şi în gânduri şi sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînţelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veţi fi de acord atât cu soţul, cât şi cu copiii. Aruncaţi o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveţi încredere în copiii voştri un pic mai mult decât de obicei.

Vă veţi dedica promovării ambiţiilor sau vă veţi mobiliza pentru a vă regla focusul, a rafina planurile în umbră pentru a fi gata ca mai târziu să deschideţi un nou ciclu de dezvoltare şi expansiune. Niciun eveniment major nu ar trebui să puncteze acum,mai ales că veţi manifesta o tendinţă clară de a privi mai mult spre viitor decât spre trecut!

Perioada necesită prudenţă încă din primele 2 zile şi de aceea ar trebui să vă ocupaţi mai degrabă de activităţile obişnuite, cu acţiuni de rutină şi muncă de analiză. Oricât de nerăbdători aţi fi să porniţi la îndeplinirea noilor dorinţe, vă sfătuiesc să amânaţi.

Vă recomand să nu amestecaţi serviciul cu chestiunile personale sau viaţa intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective şi nici nu va rămâne fără urmări. Reputaţia va avea de suferit.

Tot referitor la carieră, poate veţi primi oferte tentante de la cunoscuţi vechi. Orice informaţie primită ar trebui să fie supusă unei analize detaliate din partea voastră. Perioada este nefavorabilă pentru luarea unor decizii responsabile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă sugerez prudenţă şi răbdare, indiferent că vreţi să cultivaţi un hobby, să mergeţi la un alt loc de muncă, să plecaţi în vacanţă sau orice altceva. Ar fi mai bine să vă abţineţi de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilităţi. Ocupaţi-vă mai curând de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi. Situaţia financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă aşteptaţi la încasări bruşte, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relaţiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a săptămânii, veţi deveni mai populari şi mai încrezători în sine, veţi iniţia voi înşivă procese de comunicare.

Afectiv, Venus, planeta guvernatoare, vă invit să vă puneţi întrebări referitoare la căutarile amoroase. Va fi vorba de a găsi, a da sau a nu da sens iubirilor, a descoperi o perlă rară sau a dezvolta relaţia existentă. De fapt ar trebui să ştiţi unde vă aflaţi şi ce anume vă doriţi cu adevarat!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Majoritatea dintre voi veţi lucra intens pentru a vă consolida ascensiunea socială. În prezent, aspiraţi să serviţi o cauză care vă mobilizează şi nu veţi avea neapărat timp să vă predaţi pe deplin vertijului iubirii. Nu vă îngrijoraţi, deoarece Jupiter ar trebui să dea un bun rating de popularitate sau magnetism şi noroc în dragoste!

Deocamdată, vă simţiţi obosiţi şi irascibili. Voi care de obicei sunteţi aşa de vorbăreţi, va fi de preferat de data asta să staţi departe şi de prieteni şi de rude, căci tăcerea e de aur. Perioada nu este foarte potrivită pentru a rezolva tensiunile din relaţie. Probabilitatea unor conflicte cu cei dragi este mare, iar motivul va fi cicăleala ta, adesea nefondată.

Vremea e plină de provocări din partea altora şi de propriile ezitări. Renunţaţi la acţiunile impulsive şi la orice aventură, căci doar aşa vei putea traversa tensiunile astrale cu pierderi minime, câştigând în cele din urmă noi oportunităţi.

Medical, pe lângă oboseală, sunteţi vulnerabili la răceli şi infecţii şi-ar trebui să încercaţi să le preveniţi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 10-16 ianuarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Săptămâna poate aduce situaţii conflictuale care nu se vor referi doar la muncă. Se pot ivi erori la completarea documentelor, ceea ce va cauza dificultăţi cu organele de control sau cu persoanele în vârstă. Perioada nu este foarte bună pentru încheierea unor afaceri mari legate de proiecte pe termen lung, pentru că litigiile juridice sunt foarte probabile. Totul va necesita mult efort, este posibil să întâmpinaţi o opoziţie serioasă, aşa că cel mai bine este să fiţi prudent şi să fiţi mai atenţi în comunicarea cu colegii. Un cuvânt neglijent poate să nu fie bine interpretat şi să servească drept începutul confruntării şi al războaielor de culise.

Unii dintre reprezentanţii zodiei vor decide să rupă relaţia afectivă, alţii, dimpotrivă, realizează că sunt gata să treacă la un nivel nou,mai serios. Pentru primii, recomand să nu tăiaţi acum oportunitatea de a renaşte. Dacă viaţa initmă şi personală nu funcţionează, poate ar trebui să o lăsaţi în urmă dacă aţi făcut tot ce-a depins devoi până acum. Dacă nu, să ştiţi că partenerul nu este întotdeauna de vină. Uneori i se impun pur şi simplu cerinţe excesive din partea voastră. Reevaluarea comportamentului  şi analizarea greşelilor vă vor ajuta să le evitaţi pe viitor.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru 10-16 ianuarie, pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite