Articol publicitar

Fotolii de masaj în spaţiile de relaxare ale angajaţilor din România

0
0

Tot mai multe companii din România au început să doteze spaţiile dedicate managementului şi pe cele dedicate angajaţilor cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului şi pentru îmbunătăţirea stării de confort fizic. Pauzele de masaj s-au dovedit a fi un adevărat succes în randament pentru angajaţi, acesta fiind bonusul de care ei au nevoie.

Sunt fotoliile de masaj un beneficiu atât de apreciat de angajaţi?
Desigur! Masajul de relaxare a devenit un beneficiu preferat de angajaţii din IT destul norocoşi cât să lucreze într-o companie care oferă aceste pauze speciale de relaxare. Nevoia pentru astfel de momente este destul de mare. La birou, poziţia majorităţii angajaţilor este incorectă şi duce la dureri de spate şi în timp la hernii. Faptul că se concentrează la discomfortul fizic îi face neproductivi.
Există fotolii de masaj dotate cu programe de tonifiere, de ameliorare a durerilor de spate şi de îmbunătăţire a circulaţiei şi posturii corpului.

Masaj de relaxare pentru angajaţi
Masajele de care beneficiază aceşti angajaţi sunt cele menite să elibereze zona cervicală şi zona spatelui de tensiunea acumulată în orele de program. INADA D1D, best sellerul companiei Komoder, unic distribuitor de fotolii masaj INADA din ţară, este un fotoliu de masaj medical cu beneficii dovedite asupra sănătăţii utilizatorilor. Avantajul principal al folosirii acestor fotolii inteligente la birou constă în faptul că, deşi mai multe persoane vor aştepta pentru un masaj, setările nu trebuie să fie reintroduse la fiecare utilizare. Majoritatea fotoliilor, INADA, PANASONIC sau HUMANTOUCH, au funcţii care scanează utilizatorii şi aplică un masaj personalizat în funcţie de înălţimea şi greutatea acestuia.

Cele mai multe fotolii cu masaj au programe pentru relaxarea şi detensionarea zonei umerilor, a şezutului, a părţii inferioare a spatelui dar şi desigur a zonei cervicale sau a gâtului. Dincolo de o ameliorare vizibilă a durerilor datorate poziţiei incorecte adoptate la birou de majoritatea angajaţilor, unele programe pot revitaliza corpul pentru a oferi un impuls necesar celor care sunt la fel de solicitaţi şi în a doua jumătate a zilei. Fotoliul INADA S3, de exemplu, are programe dedicate pentru stretching, o tehnică de masaj care îi va ajuta pe cei care transformă tensiunea psihică în încordare musculară şi crampe.

Problemele de la birou trebuie să rămână la birou
Pe lângă problemele de sănătate date de postura incorectă de la birou, râmăn problemele personale, cele cauzate de incapacitatea majorităţii angajaţilor de a se deconecta atunci când părăsesc locul de muncă. Cei mai mulţi iau tensiunea la pachet pentru acasă, iar acest lucru are severe repercursiuni în viaţa personală şi implicit în cea profesională. Reprezentanţii companiilor care au ales să investească în calitatea beneficiilor oferite, au optat pentru branduri precum INADA sau Panasonic deoarece sunt fotolii concepute pentru diverse tipuri de utilizatori şi sunt foarte fiabile. Funcţiile de masaj pentru braţe, masajul Shiatsu şi celelalte programe speciale ajută în reducerea stresului.

Pauza de masaj devenită momentul preferat al zilei
Relaxarea devine realitate pentru majoritatea angajaţilor în momentul în care reprezentaţii companiilor pentru care lucrează aleg fotoliile de masaj care le vor face zilele la birou mai plăcute. Sunt angajaţi care vin mai devreme la birou pentru o sesiune de masaj, stau mai puţin în pauza de masă pentru a găsi fotoliul liber sau pleacă mai târziu pentru a încheia ziua în mod relaxant. Zilele la birou au început să se contureze în jurul acestui beneficiu, iar cifrele privind productivitatea sunt cele care îi determină pe angajatori să aleagă fotoliile de masaj ca beneficiu pentru angajaţi.

Despre KOMODER

Compania Komoder este unic importator şi distribuitor pentru fotolii de masaj INADA în România. Serviciile companiei includ transportul, montajul şi partea de service specializat pentru aceste produse. Pentru mai multe informaţii cu privire la fotoliile de masaj oferite puteţi accesa website-ul www.komoder.ro

image
Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite