Articol publicitar

City Break-urile primăverii 2014. Ce destinaţie alegi pentru minivancanţa ta?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele luni ale lui 2014 aduc o ieftinire de până la 35-50 % a vacanţelor de tip city break dacă alegeţi o destinaţie în Europa comparativ cu ofertele de la sfârşitul anului 2013.  Cum acest tip de vacanţe este din ce în ce mai apreciat de români, în sezonul de primăvară din acest an, agenţiile de turism le pun la dispoziţie pachete turistice foarte atractive.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra destinatiei si a ofertei cea mai avantajoase pentru voi.

Cum puteti fi siguri ca ati economisit timp si ca ati ales cea mai buna oferta? Hotelscombined.ro va ofera o mana de ajutor, comparand pentru dvs tarifele din majoritatea site-urilor importante de turism, cum ar fi: Hotels.com, Booking.com, Venere, etc., in functie de criterii precum: numarul de stele, tematica hotelului, pret, facilitati hoteliere etc. Daca vacantele lungi presupun rezervari in avans si un plan bine stabilit, city break-urile ofera din plin avantajul unui cost mai mic si oportunitatea de a ajunge in weekenduri in inima unui oras cosmopolit unde puteti face plimbari romantice, sesiuni de shopping, precum Milano, Paris, Praga sau poate va veti simti atrasi de o metropola nordica renumita pentru  arhitectura locala precum Oslo, Copenhaga sau Stockholm.    

Indiferent de ce veti alege, este clar ca primavara da startul evadarilor din cotidian. City break-urile reprezinta optiunea cea mai potrivita indiferent daca esti intr-un cuplu, esti singur sau ai o familie. La o privire scurta pe hotelscombined.ro, vom gasi cazari la preturi tentante, chiar si sub 200 ron/noapte la hoteluri de 3 si 4 stele.

 Astfel, pentru cei care doresc o escapada romantica, va propunem ca destinatii Barcelona sau Venetia:

Daca vizitati Barcelona pentru prima data, veti aprecia cu siguranta plimbarile romantice pe principalul bulevard Rambla sau in Piata Catalonia, aceasta din urma fiind un punct central printre atractiile din Barcelona, ea legand zona veche a orasului de cea noua. Barceloneta  este o alta zona animata si atractiva prin restaurantele cu fructe de mare, tapas bars, cafenelele si pescarusii din port. Aflata sub auspiciul impresiei artistice gaudiene, Barcelona este o destinatie care impresioneaza prin frumusetea si bogatia ei arhitecturala, fiind o alegere ideala pentru un city break reusit. Ofertele de cazare sunt pentru toate gusturile si bugetele. Va puteti caza la:

Ronda Lesseps Hotel

image

Apartments in Barcelona Las Ramblas-Ample

image

BCN Montjuic Hotel

image

Sant Jordi Sagrada Familia Hotel Barcelona

image

Catalonia Atenas Hotel

image

Catalonia Park Putxet Hotel Barcelona

image

Confortel Bel Art Hotel Barcelona

image

O alegere la fel de inspirata pentru a va bucura de timpul petrecut in doi il reprezinta un alt oras al iubirii, Venetia. O plimbare cu gondola, o croaziera pe Canal Grande sau descoperirea la pas a stradutelor venetiene sunt doar o parte din experientele romantice  pe care legendarul oras vi le ofera. Locul de naştere al lui Vivaldi, Casanova şi Marco Polo, Veneţia este pe drept cuvânt una dintre destinaţiile de top ale Europei. Rezervari avantajoase in Orasul Mastilor se pot face la:

Le Boulevard Hotel

image

Viktoria Palace Hotel

image

Petit Palais Hotel Venice

image

Hotel Villa Pannonia

image

De calatoresti cu copiii, ofera-le pentru cateva zile experienta unuia dintre cele mai frumoase parcuri din lume, si anume, Disneyland Paris. Intalnirea cu renumitele personaje Disney, nenumaratele atractii, parade si spectacole (Casa lui Peter Pan, Povestea lui Pinocchio, Castelul Frumoasei din padurea adormita, Caruselul lui Lancelot, Pirates of the Caribbean - Adventureland,  etc.) vor crea impresia unei lumi de poveste in care tu si cei mici veti trai momente pline de entuziasm si voie buna. Pe langa cele 5 taramuri magice, Disneyland Village aflat la intrarea parcurilor Disney este locul ideal pentru cumparaturi, restaurante si spectacole care vor incanta intreaga familie. Cum in acest loc visele se impletesc cu realitate, hotelurile Disney va pun la dispozitie o gama variata de servicii si facilitati moderne. Noua ne plac urmatoarele variante de cazare:

Auberge Du Cheval Blanc Jossigny

image

Residence Du Parc Montevrain

image

Hotel l'Elysee Val d'Europe

image

Clipe memorabile, distractie, aventura si relaxare...sunt doar cateva din aspectele necesare unei vacante de cateva zile.  Propune-le prietenelor tale o escapada de weekend intr-una din capitalele europene, departe de rutina de zi cu zi, de serviciu, de parinti sau de iubit. Din cand in cand, sa fiti intre fete este poate cea mai inspirata decizie. Noi iti propunem Praga, un oras bogat atat din punct de vedere cultural si istoric cat si in ceea ce priveste viata de noapte. Daca in timpul zilei puteti vizita Piata Wenceslav, Castelul Praga - cel mai mare castel antic din lume sau Turnul cu ceasul astronomic, noaptea se da tonul petrecerilor, Praga dispunand de o multitudine de restaurante, cazinouri, baruri, cluburi de noapte cu muzica pentru toate varstele, de la salsa si house la olddies si rock. In Praga se afla si Karlovy Lazne, cel mai mare club din Europa.  Rezervati-va din timp cazari la hotelurile din „Orasul celor o suta de clopotnite” aici:

Aramis Hotel Prague

image

Hotel U Divadla Prague

image

Hotel U Tri Korunek

image

Pentru cei care dispun de un buget mai mare si doresc o experienta inedita, Copenhaga e o destinatie inspirata. Lasati-va purtati inapoi  in timp printe castele medievale si cladirile istorice ale faimosilor vikingi. Stradutele pitoresti ale celei mai verzi capitale nordice, eleganta restaurantelor, vestitele atractii precum Mica Sirena, Fantana zeitei Gefion, Palatele Amalienborg, Biserica de Marmura, Teatrul, Opera, vechiul port Nyhavn sunt doar cateva din patrimoniul poporului danez, popor ce ar trebui sa serveasca drept un model pentru celelalte tari din punct de vedere politic, administrativ, social si cultural. Rezervarile facute din timp va pot aduce reduceri considerabile. Va recomandam:

Absalon Hotel

image

Hotel Viktoria Copenhagen

image

Zleep Hotel Centrum

image

Preferintele turistilor s-au schimbat, iar agentiile de turism  se ajusteaza in functie de comportamentul lor. In prezent, se caută vacanţele de 1-3 zile, accesibile ca pret, cu servicii bune şi cu modalităţi de rezervare şi plată cât mai flexibile. Ofertele cu reduceri sau last minuturile se  fac acum doar cu plata in avans iar la unele hoteluri, renuntarea la calatorie nu mai implica pierderea completa a sumei achitate. Cu o gama atat de diversificata de oferte turistice nu ne mai ramane decat sa va intrebam care dintre destinatii va fi prima pe care o veti vizita in acest an?

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite