FOTO Vrea să intre în Cartea Recordurilor drept cea mai tatuată femeie din lume, dar nu se poate bucura de „operele de artă“ de pe trup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O doamnă respectabilă, în vârstă de 52 de ani, şi-a făcut un scop din dorinţa de a figura în Cartea Recordurilor ca cea mai tatuată femeie din lume. În ultimii trei ani, Fran Atkinson a petrecut nu mai puţin de 416 ore pe scaunul unui artist tatuator care poate alege după bunul plac modelele trasate pe pielea clientei fidele. Trist este că femeia nu poate să-şi admire „costumul “, aşa cum îşi alintă tatuajele.

Britanica Fran Atkinson este oarbă, urmare a unei boli degenerative ereditare, retinită pigmentară, care a început să se manifeste încă din adolescenţă. În timp, acuitatea vizuală a femeii s-a tot diminuat, până la momentul în care se poate numi persoană nevăzătoare, de vreme ce mai observă doar umbre slabe, cu un procent între 3%-5% a acuităţii vizuale.

Fran a mărturisit pentru Daily Mail că a fost pasionată de tatuaje încă din tinereţe, dar abia în urmă cu trei ani a decis să facă ceva în acest sens.

image
M-am trezit într-o zi şi am decis că vreau să mă tatuez din cap până-n picioare. Primul meu tatuaj datează din urmă cu 25 de ani şi reprezintă un Pegas zburător. Am început cu o şedinţă de două ore pe săptămână şi acum am dublat timpul, a povestit Fran Atkinson.

Singura sa cerinţă către artistul tatuator a fost ca pe centrul spatelui să-i deseneze o scenă de inspiraţie egipteană, iar pentru restul trupului femeia s-a lăsat încrezătoare pe mâinile pricepute ale specialistului.

image

Tatuajele o costă mii de euro pe Fran şi unele dintre ele au fost extrem de dureroase, mai ales cele din zona rotulelor, a subraţelor şi gleznelor, dar nu va renunţa până când nu-şi va duce misiunea la bun sfârşit. Chiar dacă nu poate vedea cum arată tatuajele şi culorile răspândite pe propriul corp, Fran se mulţumeşte cu descrierile făcute de soţ şi de artistul care o tatuează.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite