Tatuajul în ureche, accesoriu la modă în 2014

0
0

Miley Cyrus şi Rihanna sunt numai două dintre vedetele care au dat tonul unui nou trend. În ideea că baba suferă la frumuseţe, mai ales atunci când vrea să iasă cu orice preţ în evidenţă, tot mai multe persoane copiază celebrităţile şi îşi împodobesc urechile cu tatuaje.

Zona interioară a urechii este cea vizată de moda cu pricina, iar cei care se încumetă la o astfel de declaraţie de originalitate ar trebui să ştie că acul artistului tatuator trebuie să intre mai adânc în stratul subţire de piele care acoperă pavilioanele urechii, fiindcă că acestea sunt înzestrate cu foarte puţină grăsime şi nu au ţesut muscular, ci doar cartilaj. Riscul unui tatuaj prost realizat este ca desenul să iasă estompat, aşa cum i s-a întâmplat cântăreţei Miley Cyrus, care şi-a scris în ureche cuvântul „love“, tradus dragoste din limba engleză. 

image

Modelul Catherine McNeil s-a declarat foarte mândră de pânza de păianjen care i se iţeşte din ureche

Manechinele Cara Delevigne şi Catherine McNeil s-au alăturat şi ele noului trend, iar printre cele mai solicitate desene se numără modelul pânza de păianjen, relatează New York Times.

image

Designerul Keely Kuykendall se numără şi ea printre fanii tatuajelor în ureche şi a fost inspirată să facă acest lucru după ce a văzut-o pe Catherine McNeil pe coperta unei reviste pentru femei.

La fel ca în cazul amprentelor, anatomia urechii diferă de la individ la individ, iar pentru mulţi, un tatuaj în ureche echivalează cu un fel de recunoaştere a acestei unicităţi, scrie New York Times. Pe de altă parte, unii artişti tatuatori nu recomandă clienţilor să-şi facă un astfel de tatuaj, realizat într-o zonă extrem de vizibilă şi greu de ascuns, dacă au şefi care dezaprobă acest gen de artă.
 

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite