FOTO VIDEO Nuntă de vânzare: doi îndrăgostiţi se căsătoresc şi pleacă în luna de miere fără să scoată un ban din buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din Orlando, Florida, a găsit metoda perfectă de a scăpa de cheltuielile de nuntă. Atât cel mai important eveniment din viaţa lor, cât şi luna de miere au devenit „momeli“ pentru a atrage fondurile necesare organizării unei petreceri şi a unui voiaj de nuntă perfecte.

Courtney McKenzie şi logodnicul ei, Jamil Newell, vor avea parte de nunta vieţii lor fără să cheltuie nici un ban: au transformat ziua nunţii şi luna de miere în ocaziile perfecte pentru sponsorii interesaţi să-şi facă publicitate într-o manieră inedită. Ideea i-a aparţinut lui Courtney, care lucrează în domeniul social media şi conduce o companie de marketing. Viitori miri sunt pasionaţi de călătorii, aşa că se vor căsători iarna aceasta în destinaţia lor de vis: Thailanda. Ceremonia va avea lor pe 14 decembrie, iar luna de miere se va întinde pe parcursul a 11 zile şi va avea ca destinaţie Asia de Sud-Est. 

Primul pas în aplicarea planului tinerilor a fost scrierea unui comunicat de presă, care a devenit viral pe mai multe site-uri, printre care Buzzfeed, dar şi pe Facebook. A urmat o apariţie în emisiunea americană „Today Show” şi mai multe interviuri.

image

Îndrăgostiţii au lansat chiar şi un website cu detaliile călătoriilor pe care le vor face, dar şi câteva oferte pentru sponsorii interesaţi, care includ numele produselor sau ale companiilor pe care le vor folosi pe durata nunţii şi a lunii de miere. De asemenea, pe site-ul cuplului se găsesc şi strategiile de marketing gândite, cum ar fi imprimarea anumitor logouri pe rochia de mireasă sau pe costumul mirelui. Până în prezent, cei doi îndrăgostiţi au reuşit să strângă suma de 30.000 de dolari.

image

„Am creat numeroase categorii de sponsorizare care includ compania dumneavoastră într-o nuntă socială unică. Vom pune hashtag-uri, vom scrie pe Twitter şi vom posta pe Instagram pe toată durata călătoriei noastre în Thailanda, iar activitatea noastră va fi urmărită de peste 30.000 de fani pe care îi avem pe reţelele de socializare. Vrem să include brandurile noastre preferate în călătoria noastră”, au scris Courtney şi Jamil pe site-ul lor.

Până acum, campania viitorilor soţi a avut succes: lui Courtney şi lui Jamil li s-a promis că formaţiile muzicale vor cânta gratis la petrecerea nunţii lor, rochia de mireasă şi costumul mirelui sunt primite de la sponsori, iar hotelul din Thailanda le acordă cazare gratuit.

Deşi ideea unei nunţi sponsorizate pare lipsită de orice fel de romantism, cei doi spun că proiectul nu le va strica momentele speciale. „Mariajul este ceea ce ne dorim, relaţia noastră, dragostea pe care am găsit-o unul în celălalt, iar un logo pe haine nu va strica acest lucru”, a menţionat Jamil, potrivit publicaţiei „Oddity Central”.

Nu în ultimul rând, cuplul plănuieşte să doneze o parte din banii obţinuţi prin sponsorizări unor cauze caritabile.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite