FOTO VIDEO Cum va arăta sticla şi cu ce este diferit produsul de laptele obişnuit: Coca-Cola se lansează pe piaţa lactatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei americane Coca-Cola au anunţat că din luna decembrie vor intra pe piaţa lactatelor prin lansarea, deocamdată în SUA, a unui brand de lapte îmbunătăţit care se va numi Fairlife.

Decizia Coca-Cola de a include în gama de produse şi lapte vine ca urmare a unor scăderi în vânzări pe anumite segmente din piaţa americană, cum este cel al laptelui conveţional, mai ales după ce s-au înregistrat mai multe scandaluri după îmbolnăviri cauzate de consumul de lapte produs local infestat cu melamină. Pe de altă parte, cererea pentru produse lactate cu arome şi cu conţinut mai mare de proteine este în creştere, scrie Daily Mail.

Sortimentul de lapte care va putea fi cumpărat din decembrie în SUA este mai scump decât produsele existente pe piaţă (dublu decât laptele obişnuit) urmare a formulei sale îmbunătăţite. Astfel, Fairelife are un conţinut mai mare de proteine şi calciu decât laptele obişnuit (cu 50% mai mult), mai puţin zahăr (cu 30% mai puţin) şi nu va avea lactoză, notează şi Business Insider.

Anunţul Coca-Cola de a se lansa pe piaţa lactatelor este şi o urmare a campaniei de reducere a cantităţii de zahăr din produsele comercializate, mai ales că în rândul americanilor s-a înregistrat o scădere a consumului de băuturi carbogazoase îndulcite, conform Daily Mail.

cola

" Vom continua să investim în business-ul cu lactate, să construim un brand puternic, pentru că în următorii ani va curge cu bani din vânzările acestui produs", a declarat Sandy Douglas, senior vice-preşedinte la Coca Cola, citat de Daily Mail.

cola

Compania a lansat deja o campanie publicitară în SUA, care face trimitere la perioada anilor 50, modelele din reclamă fiind îmbrăcate în rochii din lapte după modelul celebrei rochii purtate de actriţa Marilyn Monroe.

cola
image
cola
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite