FOTO Nu au făcut sex niciodată, însă au o căsnicie fericită de zece ani: „Încă îmi spune «soţia mea superbă»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula şi Ian McFadyen consideră că au o căsnicie perfectă. Sunt împreună de zece ani şi, aparent, relaţia lor este visul oricărui cuplu căsătorit. El este un soţ iubitor şi atent, îi aduce flori şi este mereu alături, iar ea spune că nu ar putea vreodată să renunţe la el. Cu toate acestea, cei doi nu au avut făcut niciodată dragoste, iar bărbatul refuză să o sărute sau să o îmbrăţişeze.

Viaţa intimă a cuplului McFadyen este guvernată de aversiunea pe care Ian McFadyen o are faţă de intimitate. Bărbatul nu accepă să fie atins, refuză îmbrăţişările, iar sexul este un subiect greu de adus în discuţie. Înainte să adoarmă, britanicul se înfăşoară în pături, transformându-le într-un cocon protector. 

„Ian m-a avertizat: dacă îl ating în timp ce doarme, probabil mă va lovi. În primii şase ani ai căsniciei noastre nici măcar nu am dormit în acelaşi pat, pentru că asociază patul cu lucruri îngrozitoare. Ian nu mi-a spus niciodată «te iubesc» . Îmi spune că mă adoră, că mă venerează, dar niciodată că mă iubeşte”, povesteşte Paula McFadyen, citată de „Daily Mail”.

Deşi sunt căsătoriţi de zece ani, cei doi au încercat să întreţină relaţii intime de două ori, doar când Ian era beat, însă nici atunci bărbatul nu a reuşit să facă dragoste cu Paula.

image

„Am observat recent că este mult mai afectuos când suntem la supermarket. Mă strânge în braţe, uneori mă şi sărută... mereu sfârşesc prin a mă întreba ce naiba se întâmplă cu el, însă răspunsul e simplu: se simte în siguranţă în public. După ce ajungem la maşină, lucrurile se schimbă. Uneori îmi imaginez cum ar fi să ne deschidem un supermarket în dormitor”, mai spune Paula amuzată.

În ciuda apropierii lor fizice, cei doi formează o familie de zece ani, iar Ian este un tată extraordinar pentru Kris, fiul Paulei dintr-o relaţie anterioară. 

„Oamenii sunt invidioşi pe relaţia noastră. Ian este foarte special pentru mine şi nu l-aş părăsi niciodată, deşi nu facem sex. Este descurcăreţ, generos, de încredere, determinat şi ne distrăm de minune împreună. Nu am cunoscut niciun bărbat ca el. Mă face să mă simt protejată şi valoroasă. Mă gândesc adesea că, exceptând lipsa sexului, avem căsnicia perfectă”, mărturiseşte Paula, adăugând că nu ar putea vreodată să-şi înşele soţul pentru că îl iubeşte prea mult. „Ştiu că nu este vina lui că este aşa cum este, realizez asta, însă uneori mă simt înşelată. Nu am ştiut că lucrurile vor sta aşa”, mai spune ea.

image

Motivul pentru care Ian respinge apropierea sunt abuzurile sexuale repetate la care a fost supus în copilărie. Între şase şi 14 ani, Ian a fost abuzat constant de patru dintre profesorii de la internatul Caldicott, din Berkshire, o şcoală preparatorie de elită din Marea Britanie. În timpul anilor petrecuţi la internat, un grup de pedofili, în frunte cu directorul internatului, Roland Peter Wright, abuzau copii din internat. Wright a fost condamnat în luna februarie a acestui an pentru abuz. George Hill a fost cel care l-a violat prima dată pe Ian. Bărbatul era directorul adjunct al instituţiei şi s-a sinucis între timp.

„Era ca un unchi pentru mine. A fost primul om căruia i-am spus că îl iubesc, de aceea îmi este atât de greu să folosesc aceste cuvinte astăzi. În spatele uşilor închise, însă, acest om era o brută. M-a violat în mod repetat şi singura mea cale de supravieţuire a fost să mă detaşez mental de tot”, relatează Ian. Traumele emoţonale s-au răsfrâns însă asupra vieţii lui Ian. Din cauza abuzurilor, sexul îi repugnă, deoarece îl priveşte ca pe un act de violenţă, nu de dragoste. sexuale repetate la care a fost supus în copilărie. 

„Ce mă doare cel mai tare este că nu pot fi intim cu soţia mea din cauza abuzurilor. Mereu am asociat apropierea fizică acelor ani din viaţa mea. Nu pot face sex cu Paula pentru că o preţuiesc. Soţia mea îmi cere să o îmbrăţişez, iar în sufletul meu se duce o adevărată luptă”, mai spune acesta.

Paula spune că, în ciuda faptului că soţul său este un bărbat extraordinar, se simte uneori singură. „Nu sexul este cel mai important într-o relaţie. Ian este atât de iubitor şi protector. Încă îmi spune «soţia mea superbă», nu mă lasă să car greutăţi şi îmi deschide uşile. Îmi aduce flori, mă răsfaţă”, adaugă aceasta.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite