FOTO Dragostea sfidează gravitaţia: un cuplu de acrobaţi a făcut poze în ipostaze neobişnuite de-a lungul Parisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu newyorkez de acrobaţi a luat Parisul „la pas” şi au făcut selfiurile de ruşine. Cei doi dansatori s-au pozat în ipostaze care sfidează gravitaţia în locuri iconice pentru capitala Franţei.

Ashlee Montague, în vârstă de 24 de ani, şi logodnicul ei Richard Hanke, în vârstă de 28 de ani, locuiesc în New York. Cei doi s-au cunoscut în 2007, când au dansat împreună la Şcoala de dans Rock, din Philadelphia, iar următorii doi ani i-au petrecut antrenându-se împreună pentru a se perfecţiona în balet acrobatic.

„Am început relaţia pe timp de vară şi am continuat-o la distanţă timp de şase luni. Richard dansa în Miami, eu în Seattle, iar apoi s-a mutat şi el în Seattle. Din 2009, ne-am mutat împreună în New York”, povesteşte Ashlee.

Uimirea de pe faţa turiştilor care îi pozează în ipostaze complicate de dans este nepreţuită, a mai declarat tânăra pentru „Daily Mail”. „Unii oameni se apropie în încercarea de a face o fotografie obişnuită, dar îi instruim să dea câţiva paşi înapoi, altfel nu ne prind în poză pe amândoi. Ne confruntăm, de cele mai multe ori, cu un acord confuz. Desigur, uneori surprinderea duce la fotografii mediocre, pentru că se concentrează mai mult pe poziţia noastră decât pe poze, dar acest lucru este un compliment uriaş pentru noi”, mai spune Ashlee.

Cei doi îndrăgostiţi sunt pasionaţi şi de balet clasic şi au dansat împreună în mai multe locuri din lume, printre care şi Scoţia, la Festivalul din Edinburgh.

Ashlee şi Richard au descoperit acrobaţiile în 2011, iar în 2013 au decis să urmeze o carieră în acest domeniu. Atunci l-au întâlnit şi pe Jerome, antrenorul lor din Montreal.

„Facem lucruri pe care nici nu visam că le vom face acum patru ani. Avem vise măreţe pentru un spectacol în doi, dar încă nu am stabilit toate detaliile. O echipă de producţie bună şi un tur ne-ar da şansa să facem mai multe”, a mai declarat Ashlee. 

Citeşte şi:

FOTO Nu au făcut sex niciodată, însă au o căsnicie fericită de zece ani: „Încă îmi spune «soţia mea superbă»”

FOTO Cele mai neobişnuite locuri în care au ales să facă sex

FOTO O familie neobişnuită: el a dat naştere copiilor, iar ea le este, de fapt, tată

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri