Cirque du Soleil revine în România şi aduce fascinanta lume din „Quidam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii de la Cirque du Soleil revin pentru a treia oară în România
Artiştii de la Cirque du Soleil revin pentru a treia oară în România

Cirque du Soleil revine la Bucureşti la începutul anului viitor cu producţia „Quidam“. Grupul va susţine cinci reprezentaţii la Romexpo, în Pavilionul Central, în perioada 29 ianuarie-1 februarie.

Biletele vor fi disponibile publicului larg începând cu data de 27 octombrie, în magazinele Orange şi online pe site-ul oficial al grupului Cirque du Soleil, dar şi în reţeaua Eventim. Până pe 24 noiembrie 2014, clienţii Orange pot cumpăra biletele cu 10% reducere la toate categoriile de locuri, exceptând VIP. Tichetele pentru adulţi pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 150 şi 500 de lei, iar cele pentru copii costă între 105 şi 350 de lei. 

De asemenea, membrii Cirque Club pot achiziţiona biletele începând de astăzi, 24 octombrie, până pe 26 octombrie. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor prioritate la cumpărarea biletelor, oferte speciale, precum şi informaţii exclusive din culise.

Reprezentaţiile vor avea loc joi, 29 ianuarie, vineri, 30 ianuarie, sâmbătă, 31 ianuarie - toate de la ora 20:00 - şi duminica, 1 februarie, de la orele 13:00 şi 17:00.

cirque du soleil

Show-ul „Quidam“ a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, „Quidam“ a pornit într-o nouă călătorie cu aceeaşi producţie captivantă, dar adaptată pentru arene, iniţial străbătând America de Nord. Distribuţia internaţională reuneşte 45 de artişti de top, acrobati, muzicieni, cântăreţi şi actori.

cirque du soleil

Show-ul „Quidam“ spune povestea tinerei Zoé, o fată plictisită, ai cărei părinţi sunt distanţi şi apatici, o ignoră. Viaţa ei şi-a pierdut orice sens, iar în încercarea de a umple golul din existenţa sa, ea alunecă într-o lume imaginară – lumea Quidam –, unde întalneşte personaje care o încurajează să-şi dea frâu liber spiritului.

cirque du soleil

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi Cirque du Soleil este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

Artiştii de la Cirque du Soleil revin pentru a treia oară în România, după ce au susţinut prima reprezentaţie, „Saltimbanco“, în 2012, iar pe cea de-a doua, „Alegria“, în 2013.


Ştiri pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO „Alegría, Alegría!“: artă şi sport în primul spectacol Cirque du Soleil de la Bucureşti Cu un mers sacadat şi cu un baston în mână, un bufon cocoşat s-a plimbat printre spectatori aflaţi la Romexpo în Capitală, salutându-i şi strigând cu însufleţire „Alegría, Alegría!“. Cu un gest ce amintea de saluturi miliare, bufonul a dat startul spectacolului de joi seară al celebrei trupe de acrobaţi Cirque du Soleil.

FOTO VIDEO Culisele Cirque du Soleil, unde acrobaţi cu medalii se machiază singuri, îşi spală hainele şi se încurajează cu „Keep calm and get it f*cking done“ Nu-ţi trebuie medalii olimpice pentru a ajunge să lucrezi la Cirque du Soleil, spune zâmbind reprezentanta companiei canadiene. Însă acrobaţii cu care am discutat în culisele scenei Alegria, cel mai cunoscut şi totodată cel mai bine vândut spectacol al lor, sunt ori foşti campioni, ori din familii cu tradiţie în acrobaţia de circ. Medaliaţi care-şi montează şi-şi strâng singuri aparatele de la care zboară la zeci de metri înălţime.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite