FOTO Cum s-a transformat o clădire lăsată pe mâna grafferilor: opera de artă care urmează să fie demolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 100 de grafferi din toată lumea au „îmbrăcat“ clădirea din Paris cu desene inedite FOTOGRAFII Daily Mail
Peste 100 de grafferi din toată lumea au „îmbrăcat“ clădirea din Paris cu desene inedite FOTOGRAFII Daily Mail

O clădire de zece etaje din Paris a fost pusă la dispoziţia artiştilor graffiti înainte de a fi demolată. Talentaţii desenatori au acoperit aproape fiecare colţişor liber pe care l-au găsit, creaţiile surprinzătoare transformând blocul într-o adevărată operă de artă.

Peste 100 de artişti stradali din toată lumea au fost atraşi de invitaţia făcută de proprietarul unei galerii de artă din Paris, Franţa. Mehdi Ben Cheik a dorit să le ofere locuitorilor ocazia unei expoziţii inedite, care va putea fi vizitată până la sfârşitul acestei luni.

image

Clădirea urmează să fie demolată în primăvara anului viitor, însă desenele viu colorate, unele dintre ele inspirate de conflictul din Siria, i-au impresionat pe curioşii care se opresc să vadă vechea clădire care a prins viaţă sub ochii lor.

image

Toate camerele, scările şi faţada clădirii au fost invadate de scene dintre cele mai diverse, unele dintre desene formând iluzii optice extraordinare.



Inti Castro, un artist din Chile, a declarat pentru Daily Mail că munca sa este efemeră şi nu se gândeşte la momentul în care munca sa va fi îngropată sub dărâmături.

image
image

„Este parte din viaţa de graffer. Faci ceva pentru ceilalţi, iar după ce ai terminat, oamenii văd rezultatul şi la scurt timp munca ta dispare“, a explicat Castro. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite