Fata lui Mircea Geoană, provocatoare pe Internet! - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre pozele provocatoare postate de fiica lui Mircea Geoană, bărbatul misterios cu care s-a afişat "bomba sexy" a lui Tănase şi despre succesul lui Jean de la Craiova. Printre alte subiecte, Adriana Bahmuţeanu spune despre Teo că suderă că nu mai este vedetă, iar Zicu a divorţat.

Fata lui Mircea Geoană, provocatoare pe Internet!

Natura a fost generoasă cu Ana Geoană, care la doar 14 ani, a profitat de acest lucru pentru a publica pe internet mai multe fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. Celebritatea Elenei Băsescu i-a luat minţile Anei, care pare că vrea să o copieze întru totul pe fiica preşedintelui.

Mereu aranjată, coafată şi machiată, chiar strident pentru vârsta ei, Ana pozează precum un fotomodel cu vastă experinţă, semn că ar încânta-o o carieră pe podiumurile de modă, potrivit Click!

Îl înşală "bomba sexy" pe Tănase?

Cristi Tănase a început 2010 cu stângul în relaţia cu iubita lui. După ce, în prima zi a anului, mijlocaşul a altoit-o pe apetisanta sa parteneră pentru că ar fi vrut să rămână să se distreze fără el într-un club din Predeal, acum fotbalistul va trebui să îi ceară explicaţii fetei pentru o întâmplare petrecută în urmă cu câteva zile.

Atunci, conform surselor Cancan, Iulia a fost văzută în Piteşti, în compania unui alt bărbat cu care bruneta părea foarte afectuoasă.

«Vă pupă Jean», reclamă la restaurante

Şi-a împlinit visul pe 4 decembrie, când, alături de partenera sa, Sandra Neacşu, a câştigat premiul întâi şi 60.000 de euro la „Dansez pentru tine". De atunci, Jean de la Craiova face bani şi din piatră seacă, scrie Click!

Pe lângă aprecieri, solistul primeşte însă şi oferte din ce în ce mai bănoase, cel mai recent contract de imagine pe care acesta l-a semnat fiind cu restaurantul „Casa Vanessa". Aşa se face că în sectorul 3, acolo unde se află localul respectiv, câteva blocuri sunt acoperite cu reclame uriaşe, din care ne zâmbeşte şi ne pupă Jean.

Bahmu: «Teo suferă că nu mai este vedetă»

Recent, Teo Trandafir a atacat-o pe Adriana Bahmuţeanu, pe tema maneliştilor invitaţi în emisiune, scrie Libertatea. Replica vedetei Kanal D nu s-a lăsat aşteptată. “Nici la Romantica, nici la Prima, n-am avut manelişti şi nu s-a agitat nimeni. Dar la Bahmuţeanu de ce nu se mai agită nimeni?”, a declarat, revoltată, Teo, în Evenimentul Zilei.

“Hai să nu fim ipocriţi!”, a fost îndemnul pe care Bahmu i l-a adresat colegei ei de breaslă. “Invit manelişti la Kanal D pentru că ei fac audienţă şi pentru că nu mă feresc să spun că agreez acest gen muzical. După ce a plecat de la PRO TV şi n-a mai chemat manelişti, Teo nu a mai făcut deloc audienţă. Cred că suferă că nu mai e vedetă şi de asta face tot timpul aluzii la mine şi la Măruţă, că i-am fi copiat formatul.

Ianis Zicu a divorţat

Dinamovistul Ianis Zicu a pus capăt, ieri, căsniciei cu fotomodelul Mihaela Tudor, la nici un an de zile de la oficializarea relaţiei lor. Cu toate că instanţa a decis că vina aparţine ambilor soţi, la baza despărţirii au stat se pare infidelităţile fotbalistului.

Fotomodelul Mihaela Tudor, în vârstă de 24 de ani, a avut o relaţie cu Zicu încă din anul 2002, după ce a caştigat concursul Miss Bikini, informează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite