Dieta Super Carb: Cum să slăbeşti cu ajutorul carbohidraţilor, oferind corpului maxim de energie

0
0

Deşi sunt consideraţi inamicii dietelor, carbohidraţii pot deveni uşor un aliat al luptei împotriva kilogramelor în plus. Dieta Super Carb presupune consumul de carbohidraţi bogaţi în fibre care acţionează ca o sursă importantă de combustibil pentru organism şi au un proces de digestie mai lent.

Carbohidraţii nu sunt cel mai mare duşman al pierderii în greutate, aşa cum s-a presupus până acum, sunt de părere cei care promovează Dieta Super Carb.

Deşi eliminarea drastică a carbohidraţilor duce la pierderea rapidă în greutate, o alimentaţie sănătoasă, echilibrată, având cantităţi moderate de carbohidraţi, grăsimi şi proteine, ​​poate fi o opţiune şi mai bună, scrie The Independent.

Urmând dieta Super Carb poţi scăpa rapid de kilogramele în plus şi, în acelaşi timp, poţi consuma alimente bogate în „super-carbohidraţi“, potrivit fostului antrenor Bob Harper, care a scris cartea The Super Carb Diet: Shed Pounds, Build Strength, Eat Real Food.

„Super-carbohidraţii“ sunt carbohidraţi bogaţi în fibre care acţionează ca o sursă importantă de combustibil pentru organism şi au un proces de digestie mai lent, a declarat Harper pentru Eating Well.

Carbohidraţii recomandaţi în dietă sunt orezul brun, cartofii dulci, bananele, fasolea şi pâinea integrală care se digeră într-o perioadă mai lungă, spun nutriţioniştii.

Dieta Super Carb nu presupune să mănânci prăjituri sau pâine pe parcursul zilei şi să te aştepţi să pierzi în greutate. Carbohidraţii sănătoşi ar trebui consumaţi la „orele vizate în timpul zilei“, cum ar fi dimineaţa sau înaintea unui antrenament , conform descrierii cărţii.

Harper, care a apelat la dietă după ce a suferit un atac de cord în 2017 ca o modalitate de a-şi menţine greutatea şi a-i oferi energia necesară pentru a se reface, crede că dieta este benefică, deoarece nu se bazează foarte mult pe alimente bogate în proteine.  

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite