Cum stopezi albirea prematură a părului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remediile naturale, extrem de eficiente pentru a stopa albirea părului.
Remediile naturale, extrem de eficiente pentru a stopa albirea părului.

Când producţia de melanină scade, părul începe să îşi schimbe culoarea, devenind alb. Părul alb este semnul îmbătrânirii, dar, pentru femei, este unul dintre cele mai temute semne ale îmbătrânirii.

În timp ce este inofensiv şi face parte din procesul natural de îmbătrânire, unii oameni vor să prevină albirea părului pentru a-şi păstra aspectul tineresc.

Albirea prematură a părului poate fi cauzată de stres, factorii genetici sau prin utilizarea excesivă a anumitor produse chimice. Dar, în plus faţă de vopsele sau alte tratamente din comerţ, există alternative naturale pentru a preveni albirea prematură a părului, şi anume.

Rozmarin şi salvie

Din moment ce aceste remedii sunt naturale, ele oferă rezultate pe o perioadă mai lungă. În plus, hrănesc fierul de păr de la rădăcină. Rozmarinul şi salvia conţin antioxidanţi şi pigmenţi naturale, care, atunci când sunt absorbiţi în păr, îmbunătăţesc aspectul podoabei capilare. De asemenea, previne pierderea excesivă a părului.

Descoperă cum se prepară acest remediu, dar şi alte soluţii eficiente pentru a stopa albirea părului pe clickpentrufemei.ro.

Pilula care opreşte albirea părului

3 metode simple pentru albirea unghiilor

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite