Cum să obţii un trup demn de un iepuraş Playboy în 45 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursurile care te învaţă cum să devii un iepuraş Playbpy se vor desfăşura în cadrul sălilor Gymbox, în Londra FOTOGRAFII dailymail.co.uk
Cursurile care te învaţă cum să devii un iepuraş Playbpy se vor desfăşura în cadrul sălilor Gymbox, în Londra FOTOGRAFII dailymail.co.uk

Compania Playboy a lansat primul program de aerobic ce promite femeilor că pot ajunge la dimensiunile promovate dintodeauna de celebra revistă americană. Exerciţiile fizice sunt inspirate şi de modul particular în care chelneriţele din cluburile Playboy din toată lumea îşi servesc clienţii.

Oficialii Playboy au decis să deschidă în colaborare cu Gymbox, pentru început la Londra, prima sală de fitness pentru femeile dornice să obţină măsurile unui iepuraş. 

Potrivit declaraţiilor făcute de aceştia, cursurile vor dura aproximativ 45 de minute şi se vor desfăşura sub supravegherea unui instructor pregătit special să predea noua tehnică.

„Iepuraşii Plaboy sunt apreciaţi pentru personalitatea şi frumuseţea lor. Tocmai de aceea am decis să iniţiem un curs de aerobic care să celebreze conceptul lansat de Hugh Hefner (directorul Playboy- n.r.) acum 50 de ani“, a declarat unul dintre reprezentanţii companiei.

Doamnele şi domnişoarele cu forme, dar tonifiate, care consideră că se apropie de idealul Playboy de frumuseţe vor avea ocazia să intre în cursă şi pentru un premiu menit să le încurajeze să facă sport în stilul iepuraşilor sexy: o apariţie în paginile celebrei reviste pentru bărbaţi.  

Acestea trebuie să obţină un procentaj cât mai bun, peste 97%, la testul pe care îl pot face pe site-ul bunnymeasurementindex.co.uk Dincolo de indicele de masă corporală solicitat de oficialii Playboy, finalistele trebuie să aibă o personalitate puternică şi să dovedească încredere şi stimă de sine. Ulterior, cele mai norocoase vor obţine o invitaţie la castingul desfăşurat în clubul Playboy din capitala britanică.

Manualul iepuraşilor lui Hugh Hefner

Chiar dacă meseria de iepuraş Playboy nu pare deloc dificilă, oficialii companiei ţin să avertizeze că în spatele unui imagini drăgălaşe stau, de fapt, ore întregi de muncă şi devotament. Astfel, reprezentantele brandului Playboy trebuie să urmeze, pas cu pas, un ghid cu tehnici şi sfaturi ce promovează conduita impecabilă pe care un iepuraş trebuie să o aibă. 

image

Spre exemplu, există trei poziţii pline de graţie pe care iepuraşii care servesc la masă trebuie să le adopte. „Bunny Stance“ presupune că tânăra trebuie să stea în picioare, cu spatele arcuit şi genunchii puţin îndoiţi, în timp ce aduce paharele de băutură la masă. 

pozitii iepuras playboy

„Bunny Perch“ se referă la poziţia pe care fata trebuie să o aibă atunci când vrea să se retragă din peisaj şi se aşază pe scaun, în timp ce „Bunny Dip“ reprezintă o poziţie uşor incomodă, dar plină de eleganţă: tânăra îndoieşte genunchii şi ţine în faţă piciorul stâng, în timp ce spatele este uşor arcuit.

Nu doar poziţiile adoptate sunt importante, ci şi costumaţiile pe care tinerele le îmbracă. Potrivit publicaţiei „The Huffington Post“, în spatele acestei ţinute sexy care a incitat minţile a milioane de bărbaţi s-a aflat un designer timid de culoare, Zelda Wynn Valdes. Celebra „haină“ a iepuraşului Playboy a fost creată  de costumiera afro-americană la cererea directorului companiei Playboy, Hugh Hefner.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite