Cum să obţii cel mai hidratant gel de duş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uleiul de nucă de cocos hidratează şi hrăneşte pielea uscată.
Uleiul de nucă de cocos hidratează şi hrăneşte pielea uscată.

Dacă îţi doreşti o piele fină ca mătasea, care în acelaşi timp să fie şi hidratată şi luminoasă, atunci cea mai bună variantă este aceea de a-ţi prepara chiar la tine acasă gelul de duş ideal.

Poate că în viaţă nu este totul doar lapte şi miere, însă poţi să beneficiezi de nutrimenţii esenţiali atât din miere cât şi din uleiul de cocos de exemplu.

Dacă produsele din comerţ sunt prea dure pentru pielea ta, pentru a nu risca să te confrunţi cu diferite probleme ulterior, alege să îţi faci propriul gel de duş utilizând ingrediente naturale.

Uleiul de cocos îţi protejează pielea

Un produs atât de simplu dar care are atât de multe întrebuinţări încât nu ştiu dacă există vreo nevoie a organismului uman pe care acest produs să nu o satisfacă.

Şi unde mai pui că nici nu este scump. Încă de la prima picătură de ulei de cocos aplicată pe pielea ta, acaesta va deveni mult mai hrănită, hidratată şi plină de prospeţime.

Gelul de duş prezentat în acest articol, pe lângă uleiul de cocos ai nevoie şi de miere. Ideal ar fi să foloseşti o miere crudă deoarece aceasta are proprietăţi extraordinare de a trata rănile şi cicatricele de la nivelul pielii, contribuind totodată şi la elasticitatea sa, eliminând toţi microbii de la suprafaţa pielii, fiind un real antimicrobian.

Află pe Clicksanatate.ro cum se prepară gelul de duş!

Avantajele periajului uscat

Afecţiuni ginecologice frecvente

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite