Cum să elimini stresul în funcţie de caracteristicile zodiacale: metode de relaxare pentru fiecare nativ în parte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vă gândiţi la metodele de eliberare a stresului ca la un colac de salvare, astrologia vă poate oferi răspunsurile de care aveţi nevoie. În funcţie de caracteristicile fiecărei zodii, există diferite metode de relaxare care vă pot aduce pacea interioară.

Berbec

Pentru a-ţi echilibra emoţiile şi a te relaxa, trebuie să înveţi să sufli în aburii fierbinţi ai trăirilor interioare prin dans şi mişcare. Odată cu epuizarea fizică, corpul eliberează endorfine, ajutându-te să te simţi mult mai bine. Îţi este recomandat şi sportul, atâta timp cât înveţi să nu devii competitiv, scrie yourtango.com.

Taur

Fiind cel mai senzual semn din zodiac, taurul adoră atingerile. Aşa că una din plăcerile lor este relaxarea prin masaj. Taurii pot învăţa să elibereze stresul prin sedinţe de masaj periodic, învăţând să se concentreze şi ajungând în cele din urmă să adormă ca nişte copii.

Gemeni

Lucrezi foarte mult şi nu ai timp de socializare. O bună metodă de eliberare a stresului, în cazul vostru, este petrecerea timpului cu prietenii. Nu trebuie să mergeţi în locuri aglomerate, rezervaţi o masă la un restaurant, astfel încât să vă puteţi auzi. Bucuraţi-vă reciproc de companie.

Rac

Toate emoţiile care îţi provoacă tensiune le poţi elibera prin conversaţii deschise cu cel mai bun prieten. Simpla confesiune a lucrurilor care te macină, făcută unei persoane de încredere, te va ajuta să te destinzi şi să te simţi mult mai bine.

Leu

Eşti atât de prezent în viaţa oamenilor pe care îi iubeşti, încercând să le oferi tot sprijinul de care au nevoie, încât acest lucru devine copleşitor. Metoda recomandată leilor este un somn liniştit. Ţi se pare un lucru simplu? Atunci aminteşte-ţi cât timp a trecut de când nu ai mai dormit 8 ore neîntrerupte.

Fecioară

Care este cea mai bună metodă de a reduce stresul în cazul unei Fecioare? Curăţenia şi organizarea. Le place să fie întotdeauna ordine şi toate lucrurile la locul lor. Cred că nimeni nu poate face acest lucru mai bine ca ele, aşa că această activitate le face să se destreseze şi să se simtă mult mai bine.

Balanţă

Când eşti stresat, după toate luptele pe care le duci pentru păstrarea în armonie a relaţiilor pe care le ai cu cei din jur, cea mai bună metodă de relaxare este luarea unei pauze. Pleacă într-o excursie  pentru dezvoltarea creativităţii, laturii psihologice sau religioase.

Scorpion

Nativii celei mai pasionale zodii din horoscop pot scăpa repede de stres prin activităţi care să-i implice atât fizic cât şi intim. Pentru a se relaxa, scorpionii au nevoie de sex bun cu o persoană care să reprezinte ceva pentru ei din punct de vedere sentimental. Pentru că dincolo de actul sexual, nativii acestei zodii preferă să lege conexiuni la nivel emoţional înainte de a ajunge în etapa intimităţii sexuale.

Săgetător

Când se simt copleşiţi, Săgetătorii au nevoie să meargă într-un loc nou şi să schimbe peisajul. Dacă pentru unele persoane călătoriile pot fi un lucru stresant, Săgetătorii îşi găsesc relaxarea în acest mod. Iubesc să călătorească şi să cunoască lucruri noi.

Capricorn

Când lucrezi tot timpul, iar starea de tensiune te copleşeşte, este timpul să te opreşti şi să pui la punct câtva lucruri. Chiar dacă nu este Anul Nou, stabileşte-ţi câteva obiective şi obiceiuri sănătoase de la care să nu te abaţi. Încearcă să elimini alcoolul şi tutunul, adoptă obiceiuri sănătoase şi acordă mai multă atenţie auto-îngrijirii.

Vărsător

Când începi să ai impresia că toată lumea vrea ceva de la tine, iar tu nu le poţi oferi nimic, înseamnă că a venit momentul să iei măsuri. Mergi într-un camping şi stai cât mai mult în natură, acesta este cel mai bun mod în care îţi poţi încărca bateriile. Stai la foc de tabără şi admiră stelele şi simplitatea naturii. O excursie de unul singur poate fi cea mai bună idee pentru a scăpa de tensiunea acumulată.

Peşti

Când sunt stresaţi, Peştii trebuie să se reconecteze cu ei înşişi. Au nevoie de meditaţie, să stea singuri cu propriile gânduri şi să-şi regăsească pacea interioară. Lăsaţi lucrurile să curgă în mod natural. Încercaţi să vă bucuraţi de activităţi precum cititul unei cărţi bune, muzică sau pictat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite