VIDEO Interviurile FNT. Teatrul noilor generaţii, o dezbatere cu tineri artişti la Adevărul LIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interviurile FNT propun o dezbatere legată de soarta şi lupta noilor generaţii de artişti pentru a răzbate în lumea teatrului în zilele noastre. Actorii Nicholas Caţianis şi Ada Galeş şi regizorul Eugen Jebeleanu au fost invitaţi în acest la Adevărul LIVE.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Cum vede noua generaţie de artişti starea teatrului în România? Care sunt nevoile oamenilor de teatru şi ce cred tinerii artişti că le rezervă viitorul? Sunt doar câteva întrebări la care vor încerca să răspundă în cadrul unor interviuri-dezbateri tineri artişti care deja au cunoscut gustul succesului şi frumuseţea rampei.

Invitaţii Interviurilor FNT sunt: regizorul Eugen Jebeleanu, care a fost selecţionat în Festivalul Naţional de Teatru cu spectacolul "Familii" (care va avea două reprezentaţii, pe 27 octombrie, de la orele 18:00 şi 21:00, la Teatrul Bulandra, Sala "Liviu Ciulei"), şi actorii Ada Galeş şi Nicholas Caţianis, actori care fac parte din distribuţia spectacolului instalaţie teatrală "Bucureşti. Instalaţie umană", care va avea o a doua reprezentaţie pe 28 octombrie, la ARCUB - Hanul Gabroveni, de la ora 21:30.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite