Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov vor susţine ateliere de teatru la Festivalul Ideo Ideis de la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Victor Rebengiuc încurajează noua generaţie de actori
Actorul Victor Rebengiuc încurajează noua generaţie de actori

Actorii Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov vor susţine masterclass-uri la cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis, care se va desfăşura în perioada 18 - 26 august, la Alexandria.

Victor Rebengiuc vine la cea de-a noua ediţie a Festivalului Naîional de Teatru Tânăr Ideo Ideis pentru a susţine un masterclass de actorie, alte două masterclass-uri urmând a fi susţinute de actorul Vlad Ivanov, cunoscut pentru rolurile sale din filmele "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" şi "Poliţist, adjectiv".

De asemenea, mentorii Ideo Ideis - Cătălin Ştefănescu, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Marius Manole şi Andi Vasluianu - vor susţine masterclass-uri la această ediţie a festivalului.

Masterclass-urile Ideo Ideis au loc pe 26 august şi sunt evenimente cu acces gratuit. Concepute pe formatul unui dialog relaxat între invitaţi şi public, scopul lor este de a facilita întâlnirea participanţilor cu personalităţi din lumea teatrală şi de a dezbate alături de aceştia subiecte de interes comun.

Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis a debutat în 2006, ca urmare a iniţiativei a trei liceeni din Alexandria - Andreea Borţun, pe atunci în vârstă de 15 ani, Oana Nedelea, în vârstă de 16 ani, şi Alexandru Ion, care avea 18 ani la vremea respectivă -, cărora, cu două săptămâni înainte de începerea primei ediţii, li s-a alăturat actorul Marcel Iureş, preşedinte onorific al evenimentului.

În 2009, Ideo Ideis s-a bucurat de susţinerea sopranei Angela Gheorghiu şi a actorului englez, recompensat cu un premiu Oscar, Jeremy Irons.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite