Victor Rebengiuc s-a autodenunţat membru al „statului paralel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Victor Rebengiuc s-a autodenunţat, în mod ironic, ca membru al statului paralel                                    FOTO: Sever Gheorghe
Actorul Victor Rebengiuc s-a autodenunţat, în mod ironic, ca membru al statului paralel                                    FOTO: Sever Gheorghe

Prin intermediul fotografiei de profil, actorul Victor Rebengiuc s-a autodenunţat ca membru al statului paralel. Duminică, actorul şi-a schimbat fotografia de profil pe care a folosit o ramă distribuită de pagina „60.000 pentru rezistenţă” şi care reprezintă o ironie la adresa actualei guvernări care, în şedinţa de vineri, a lansat noţiunea de „stat paralel”.

Ironia lui Rebengiuc din mediul online vine ca urmare a faptului că vineri, la Băile Herculane, Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a adoptat o rezoluţie prin care a denunţat „statul paralel şi ilegitim, care încearcă să preia controlul asupra puterii politice".

În cadrul conferinţei de presă, la întrebarea „ce este statul paralel?”, Liviu Dragnea, citat de Liliana Popescu pe blogurile „Adevărul”, răspundea: 

„Se vorbeşte în spaţiul public de asta de foarte mult timp şi toată lumea înţelege…”.

Conform rezoluţiei adoptate de PSD, statul paralel are drept principale obiective împiedicarea PSD-ului de la înfăptuirea programului de guvernare, precum şi înlăturarea lui Dragnea de la putere. 

„Actiunile statului paralel si ilegitim disimulate in lupta anticoruptie au ca scop impiedicarea programului de guvernare, care aduce bunastare romanilor”, se spune în Rezolutia PSD, citată de revista22.ro. 

Actorul Victor Rebengiuc este cunoscut pentru opiniile sale critice la adresa guvernanţilor. În urmă cu o lună, în cadrul unei întâlniri cu publicul, acesta deplângea starea actuală a politicii româneşti.

„Nu pot să-i văd. Când îi văd la televizor, mă sperii. Mă întreb ce caută acolo. E ceva îngrozitor ce se întâmplă. La ce nivel de cultură, de ideologie. Nici nu mai ştiu ce să spun despre asta, atât de supărat sunt. O să mor tot în comunism! Credeam că nu”, spunea Victor Rebengiuc.

   

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite