Vernisaj expoziţie Puiu Manu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vernisajul expoziţiei, în prezenţa autorului, are loc joi, 25 august, de la ora 19.00, la Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3), împreună cu lansarea Revistei COMICS nr. 5. Tot cu ocazia expoziţiei a fost reeditat într-un tiraj limitat albumul de benzi desenate „Toate pânzele sus".

Muzeul Benzii Desenate şi Revista COMICS vă invită la o nouă expoziţie de benzi desenate, aparţinând unuia dintre cei mai reputaţi graficieni români care s-au afirmat în această specie artistică, cu o carieră prodigioasă în Statele Unite ale Americii: Puiu Manu.

De sub peniţa sa au ieşit atât personajele cult din „Toate pânzele sus", cât şi legendarul aventurier Dim Dunăreanu, un veritabil Doc Justice (sau, de ce nu, James Bond) român.

Expoziţia dedicată lui Puiu Manu va fi deschisă în perioada 25 august - 12 septembrie, la Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3).

Puiu Manu este unul dintre cei mai prolifici şi longevivi autori români de benzi desenate, cu sute de planşe publicate în cei 56 de ani de carieră, în reviste ca „Universul Copiilor", „Arici Pogonici" sau „Cutezătorii". Sub peniţa sa au prins viaţă Dim Dunăreanu, ca şi personajele din „Toate pânzele sus".

Expoziţia, ce va cuprinde şi planşe originale, este organizată sub egida Muzeului Benzii Desenate, în colaborare cu Revista COMICS, care i-a dedicat numărul său pe luna august.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite