„Uzina de plăceri” se joacă de 10 ani la Nottara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul "Uzina de plăceri S.A.", de la Teatrul Nottara FOTO:nottara.ro
Imagine din spectacolul "Uzina de plăceri S.A.", de la Teatrul Nottara FOTO:nottara.ro

La Teatrul Nottara se pune în scenă, în această seară, de la ora 19.00, spectacolul „Uzina de plăceri S.A.” în regia lui Alexandru Berceanu, care împlineşte zece ani de la prima reprezentaţie. Totodată, cele mai recente volume ale dramaturgului Valentin Nicolau, autorul piesei „Albă Ca Zăpada şi cei doi”, pe baza căreia a fost montat spectacolul din această seară, vor fi lansate înainte de reprezentaţia aniversară.

Piesa "Albă Ca Zăpada şi cei doi" de Valentin Nicolau a câştigat Premiul pentru Dramaturgie "Camil Petrescu" şi înfăţişează o explorare a identităţilor misterioase.

Spectacolul porneşte de la o poveste care, aparent, ne pune în faţa unor personaje desprinse din lumea noastră: o telefonistă de la linia erotică, un anonim care joacă la Bingo. Puţin vis, puţină realitate, mult teatru, în toate sensurile cuvântului. Din distribuţie fac parte Virgil Ogăşanu şi Crenguţa Hariton.

Înainte de reprezentaţia aniversară, de la 18.30, tot vineri-seară, Teatrul Nottara va găzdui lansarea celor mai recente apariţii din „colecţia Yorick”, publicată de Editura Nemira, precum şi a celor mai recente volume ale dramaturgului Valentin Nicolau, „Poveşti din al nouălea cer” şi „Păstrează copia şi nu uita originalul”, publicate la Editura Nemira. 

Teatrul Nottara aniversează şi alte personalităţi săptămâna aceasta - printre sărbătoriţi se numără Ion Haiduc, George Alexandru şi Valentin Nicolau. Săptămâna trecută, a fost rândul actriţei Victoria Cociaş.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite