Un actor solicitat: Marius Manole şi-a lansat propria aplicaţie Android, în care fanii îi pot afla programul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia de telefon „Marius Manole”
Aplicaţia de telefon „Marius Manole”

Actor al Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti, Marius Manole are o bogată activitate artistică pe toate scenele de teatru din Bucureşti. Pentru a uşura cât mai mult traseul informaţiei, Marius Manole şi-a deschis prima aplicaţie care îi ajută pe iubitorii de teatru să afle în permanenţă unde îl pot vedea jucând.

Foarte activ în mediul online, actorul a strâns un număr impresionant de fani care îi urmăresc activitatea în permanenţă. Deocamdată, aplicaţia este disponibilă doar pentru utilizatorii de sistem Android şi poate fi descărcată gratuit de AICI.

Scurt CV

manole android

- Numele:Marius Manole

- Data şi locul naşterii: 4 octombrie 1978, Iaşi.

Studiile şi cariera:

- A absolvit studiile Academiei de Arte „George Enescu" din Iaşi şi ale Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

- Este angajat al Teatrului Naţional din Bucureşti, unde a jucat 17 roluri până în prezent. 

- În stagiunea curentă joacă în: Butoiul cu pulbere, Două loturi, Hoţi, Între noi e totul bine, Magic Naţional, Năpasta, Revizorul, Sinucigaşul

- A fost nominalizat la Premiile UNITER pentru cel mai bun actor în rolul Sarikov, Tipograf Tipografovici din spectacolul „Inimă de câine", pentru Lopahin din „Livada de vişini", de la TNB, şi pentru debut, cu rolul Paulie din „Drept ca o linie", spectacol montat la Teatrul din Brăila. 

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri