„Trei surori”, de Cehov, premiera lunii noiembrie la Teatrul Naţional „Radu Stanca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Trei surori”, de Cehov, premiera lunii noiembrie la Teatrul Naţional „Radu Stanca”
„Trei surori”, de Cehov, premiera lunii noiembrie la Teatrul Naţional „Radu Stanca”

Spectacolul „Trei surori”, de A. P. Cehov, în regia Andreei şi a lui Andrei Grosu, cu o distribuţie care îi reuneşte pe unii dintre cei mai apreciaţi actori ai Naţionalului sibian, este programat să aibă premiera pe 28 noiembrie.

Producţia a fost realizată în condiţii deosebite şi gândită ca un dar pe care Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu îl face publicului în preajma sărbătorilor, se arată într-un comunicat remis News.ro.

„Suntem în faţa unei premiere de excepţie pe care Teatrul Naţional «Radu Stanca» Sibiu o pregăteşte pentru publicul care merită acum, înainte de sărbători, un dar important - «Trei surori», de Cehov”, a transmis Constantin Chiriac, directorul general al TNRS.

Andreea şi Andrei Grosu, recompensaţi cu Premiul „Iulian Vişa” la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, au mai semnat aici spectacolele „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” şi „Autobahn”.

Din distribuţia noii producţii fac parte Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Mariana Mihu - Plier, Diana Văcaru - Lazăr, Adrian Matioc, Raluca Iani, Ciprian Scurtea, Mihai Coman, Gabriela Pîrliţeanu, Adrian Neacşu, Iustinian Turcu, Cendana Trifan, Andrei Gîlcescu, Horia Fedorca şi Viorel Raţă.

„Vorbim despre confruntări extraordinare, care se vor traduce şi într-un film realizat cu totul şi cu totul aparte, din monologuri. Felicit actorii, regizorii, echipa tehnică, pe toţi cei care au contribuit la crearea acestui spectacol ce nu a fost deloc uşor de realizat în această perioadă atât de grea, în care actorii, tehnicienii, angajaţii teatrului au fost încercaţi de această boală, dar care nu ne-a învins”, a mai spus directorul.

Premiera va avea loc pe 28 noiembrie 2021, la ora 19:00, în Sala Mare a TNRS, iar avanpremiera, cu o zi înainte, în acelaşi spaţiu.

Biletele sunt disponibile online, pe tnrs.ro, şi la agenţia teatrului. Accesul publicului la reprezentaţii este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 30% din capacitatea sălii.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite