Surprizele călătoriei cu taxiul. Vă puteţi întâlni cu Cehov, Kafka sau Bulgakov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Maestrul şi Margareta”, „Doamna cu căţelul” sau „Prea multă fricire” sunt doar câteva dintre titlurile de a Editura Litera pe care le puteţi răsfoi dacă alegeţi să călătoriţi cu Taxi Meridian.

„Biblioteca mobilă” este un nou proiect cultural al Editurii Litera, care, alături de o companie de taxi din Bucureşti, le oferă celor care circulă cu maşinile firmei să răsfoiască, pe durata cursei, mai multe cărţi din colecţiile editurii.

Călătorii urbani vor avea surpriza de a descoperi în taxi Meridian cărţi ale editurii Litera. „Prea multă fericire”, de Alice Munro, „Doamna cu căţelul”, de A.P. Cehov, „Babbit”, de Sinclair Lewis, „America”, de Franz Kafka, şi „Maestrul şi Margareta”, de Mihail Bulgakov, sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu maşinile de taxi şi mai plăcută, se arată într-un comunicat de presă.

„Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinaţie. Sperăm ca iniţiativa noastră să fie bine primită de clienţii Meridian Taxi”, spune Lucian Marin, director executiv al Meridian Taxi. Cărţile vor fi disponibile în zeci de maşini ale companiei şi vor fi înlocuite lunar cu titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a încuraja lectura, transformând orice moment şi loc într-o ocazie pentru a citi.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite