Spectacolul „Joi.megaJoy”, regizat de Radu Afrim la Teatrul Odeon din Capitală, disponibil online astăzi, timp de 6 ore. Unde îl puteţi vedea

0
0
joi mega joy

Spectacolul „Joi.megaJoy”, regizat de Radu Afrim după textul lui Katalin Thuróczy, va fi disponibil online joi, de la ora 18.00, pe contul de YouTube şi pagina de Facebook ale Teatrului Odeon.

Înregistrarea din 2006 a „Joi.megaJoy” va fi disponibilă online timp de şase ore, pe ambele canale: YouTube şi Facebook.

Spectacolul „Joi.megaJoy” a fost distins cu două premii UNITER, în 2007: Radu Afrim - cel mai bun regizor şi Rodica Mandache - cea mai bună actriţă în rol secundar. Actorul Constantin Cojocaru a fost nominalizat la premiul UNITER pentru rol secundar.

Aceasta a fost prima colaborare a lui Radu Afrim cu actriţa Rodica Mandache, pe care a relansat-o. Acelaşi lucru ar putea fi spus şi despre colaborarea cu actorul Constantin Cojocaru, alături de care regizorul a dezvoltat ulterior alte proiecte.

Dincolo de selecţia în cele mai importante festivaluri de teatru din ţară, spectacolul a fost prezentat la Budapesta (noiembrie 2006) şi Debrecen (noiembrie 2006).

Distribuţia este completată de: Dorina Lazăr, Virgil Andriescu, Irina Mazanitis, Virginia Rogin, Liana Mărgineanu, Tatiana Iekel, Crina Mureşan, Jeanine Stavarache, Ana Maria Moldovan şi Alin Teglas.

TRAILER

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri