Soprana japoneză Ato Kawara, pe scena TNB în spectacolul „Magic Naţional”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara de 25 ianuarie 2018, actorilor şi muzicienilor ce alcătuiesc echipa Magic Naţional li se va alătura, pentru o unică reprezentaţie, solista japoneză Ato Kawara.

Gândit iniţial ca un concert dedicat Sărbătorilor, pentru iarna anului 2015, spectacolul „Magic Naţional” şi-a dovedit calităţi ce l-au lansat de la o stagiune la alta, şi chiar de la o ţară la alta. În vara anului trecut, echipa spectacolului a participat cu un succes remarcabil la Ohrid Summer Festival, în Macedonia. Un alt turneu, la Nisvil Jazz Festival din Serbia este în pregătire pentru vara acestui an.

image

Îndrăgostită de România, bună vorbitoare de limba română - căreia îi adaugă un fin accent ardelenesc, Ato Kawara cântă în corul Operei din Cluj, a câştigat recent un concurs de romanţe la Baia Mare, interpretând “Ciobănaş cu 300 de oi” şi este invitată de Ambasada Japoniei, anual, la sărbătorirea Zilei Naţionale, ca interpretă a imnului naţional.

„Alături de Ion Caramitru (foto dreapta), Medeea Marinescu, Marius Manole, Tania Popa, Istvan Teglas, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea, Petre Ancuţa, în acordurile acordeonului magic al lui Emy Drăgoi şi în acompaniamentul 3D Pro`ect, Jazz Hot Club Romania şi Lucian Maxim, tânăra artistă japoneză va adăuga, în magia unei seri de iarnă la Naţionalul bucureştean, ceva din sufletul nipon şi din admiraţia ei pentru România”, după cum precizează organizatorii spectacolului.

Biletele pentru „Magic Naţional” s-au pus în vânzare la casa de bilete a Teatrului Naţional din Bucureşti, dar şi online, pe mystage.ro.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite