Silviu Iliuţă, autorul cărţii „Toate titlurile bune au fost date“ şi blogger la cronicipebune.ro, la Adevărul Live VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Iliuţă, un autor cunoscut, aflat la debut. Foto Eduard Enea
Silviu Iliuţă, un autor cunoscut, aflat la debut. Foto Eduard Enea

Pe Silviu Iliuţă publicul cititor îl cunoaşte prin prisma blogului său, cronicipebune.ro, mai puţin în calitate de scriitor, întrucât se află abia la debut, cu volumul "Toate titlurile bune au fost date", şi mai deloc de la "Cronica Cârcotaşilor", unde pune umărul în spatele camerelor, alături de colegii lui.

Intră în modulul Adevărul Live şi urmăreşte emisiunea în direct

Cartea pe care Silviu Iliuţă o propune şi o lansează cu acest prilej, cuprinde mai multe povestiri. Câteva dintre ele au fost publicate în formă neterminată pe blog.

“Se pare că este, într-adevăr, aşa: Toate titlurile bune au fost date. Însă Silviu Iliuţă scrie atât de bine, iar textele lui trec atât de răvăşitor de la profunzimea lacrimii la râsul în hohote, încât cartea lui, pe care v-o recomand din toată inima, va avea, cu siguranţă, un succes fulminant, chiar şi aşa, apărând fără titlu. Poate că astfel avem şansa să alegem un titlu potrivit pentru uimirea şi pentru bucuria lecturii fiecăruia dintre noi”, declară Alice Năstase Buciuta, în calitate de cititor, "pilă şi fan".

La rândul său, Şerban Huidu, care lucrează cu Sorin Iliuţă la "Cronica Cârcotaşilor", precizează într-un mesaj:

"Toate titlurile bune au fost date" este ca o rugăciune: "Doamne, dă-mi puterea să schimb ceea ce poate fi schimbat, răbdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat şi înţelepciunea de-a distinge între cele două."

“Iliuţă scriitor! În context Silviu nici nu mai există, este prea serios şi parcă prea nepotrivită seriozitatea numelui cu uşurinţa scriiturii care nu este încă îndeajuns de lejeră decât dacă nu reuşeşti să treci de epiderma cuvintelor aşezate cu talent unul după altul în aceste pagini. Pisicher, viu, vioi, alert, atent: Iliuţă scriitor - îmi place!”, scrie şi cantautorul Florin Chilian.

Autorul Iliuţă Silviu a fost prezent în studioul Adevărul Live, unde a vorbit atât despre debutul său literar, cât şi despre activitatea de producător executiv la „Cronica Cârcotaşilor”, precum şi despre „prietenii” săi din Top Ruşinică.

Silviu Iliuţă, autorul cărţii „Toate titlurile bune au fost date“ şi blogger la cronicipebune.ro

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite