S-a deschis Biroul Festivalului Naţional de Teatru, în Pasajul Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De pe 25 iulie şi până în 8 octombrie, când se va deschide oficial Pasajul FNT, în cadrul punctului de ghidaj turistic al municipiului Bucureşti din pasajul de la Metrou-Universitate, funcţionează Biroul de informare al Festivalului Naţional de Teatru.

Realizat cu sprijinul Direcţiei Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi deschis de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00, Biroul va fi punctul de întâlnire al Festivalului Naţional de Teatru (FNT) cu publicul.

Paul Vasiliu va fi o gazdă plină de famec şi cu tolba plină de lucruri.
Aici se pot citi nume de mari artişti de pe afişele spectacolelor, puteţu primi primul număr al Jurnalului FNT care vine cu detalii despre selecţia naţională, despre spectacolele din străinătate, dar şi despre expoziţiile din Festival.
Tot aici se pot vedea materialele video de prezentare ale spectacolelor, puteţi completa chestionarul FNT, se pot afla detalii despre rezervarea şi vânzarea biletelor prin platforma online Mystage.

În cadrul cochetului Birou FNT este amenajat si un mic studio – un spaţiu de lucru, de fapt, al Festivalului – pentru interviuri, materiale video sau fotografii cu artiştii din Festival. 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite