Prima carte pentru copii a lui Eric-Emmanuel Schmitt din ciclul „Poveştile bufniţei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
humanitas

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 12.00, Librăria Humanitas de la Cişmigiu va fi gazda întâlnirii cu Marina Constantinescu, Lidia Bodea şi Radu Paraschivescu despre prima carte pentru copii a lui Eric-Emmanuel Schmitt din ciclul „Poveştile bufniţei“: „Pisoiul care se temea de orice“.

La mijloc de drum între literatură şi filozofie, minunatele cărţi din seria „Poveştile bufniţei“ sunt grăunţe de înţelep­ciune atent distilate de Éric-Emma­nuel Schmitt pentru a le explica celor mai tineri cititori concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul şi pentru a-i ajuta să crească frumos.

Pisoiul Fortunio este foarte nefericit. Spre deosebire de fratele său, Charly, el nu îndrăzneşte nici să sară de pe acoperiş, nici să facă echilibristică pe sârma de rufe. Îi este frică de orice. Dar bufniţa Minerva, cea mai înţeleaptă dintre vieţuitoarele pădurii, îi pune câteva întrebări care îl vor face să gândească cu mintea lui, să capete încredere în sine şi să-şi înfrunte temerile. Pentru că doar cei care îşi înfruntă temerile sunt cu adevărat curajoşi!

Citeşte câteva pagini: https://humanitasjunior.ro/.../povestile-bufnitei-pisoiul...

Cartea este disponibilă în librării, online şi pe site-ul LibHumanitas.

Accesul în librărie este liber, pe baza unei rezervări prin Eventbook aici: https://eventbook.ro/.../bilete-eric-emmanuel-schmitt...

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite