Pictorul german Marcel Thiele a colorat pajiştea Palatului Mogoşoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Thiele şi Alexandra Uşurelu au colorat weekendul la Palatul Mogoşoaia      FOTO: Florin Ghioca
Marcel Thiele şi Alexandra Uşurelu au colorat weekendul la Palatul Mogoşoaia      FOTO: Florin Ghioca

Weekendul trecut, Palatul Mogoşoaia a găzduit vernisajul expoziţiei “Colorează-ţi viaţa” a lui Marcel Thiele, care s-a desfăşurat în atmosfera caldă pe care vocea Alexandrei Uşurelu a creat-o printr-un concert acustic.

În plin echilibru cu natura, picturile şi-au găsit locul chiar pe iarbă, fiind admirate de numeroşi vizitatori, printre care s-au aflat şi prezentatoarele Ioana Maria Moldovan şi Ioana Petric, sau actriţa Ana Maria Moldovan.

“Explozia de culoare din picturile mele a fost în perfectă armonie cu istoria Palatului Mogoşoaia. M-am bucurat foarte mult când am primit această propunere de Asociaţia Alături de TINEri şi cred că este locul ideal pentru expoziţia “Colorează-ţi viaţa”, pe care o puteţi vizita în această săptămână, până pe data de 9 octombrie, la Palatul Mogoşoaia”, a declarat, cu prilejul vernisajului, pictorul german Marcel Thiele, aflat la cea de-a cincea expoziţie în România.
concert mogosoaia usurelu FG

Pe 9 octombrie, începând cu ora 16, va avea loc evenimentul de închidere a expoziţiei, marcat printr-un workshop de pictură interactiv la care sunt invitaţi şi participanţii, o degustare de vin şi, în finalul serii, timp de o oră, concertul acustic susţinut de Zum. Organizatori Asociaţia Culturală Alături de TINEri, în colaborare cu HTag PR, cu sprijinul Primăria Municipiului Bucureşti şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Fost CEO în companii internaţionale, Marcel Thiele s-a stabilit în urmă cu doi ani în România, unde a avut deja patru expoziţii. O parte din cele 400 de tablouri pe care le-a pictat în România sunt deja expuse în proprietăţi private din toată Europa, în ţări precum Franţa, Germania, Italia, Cehia, Belgia, România, dar şi în Brazilia şi SUA.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri