O treime din biletele pentru spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, vândute în primele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele pot fi cumpărate online, dar şi de la casa de bilete a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”            FOTO: Florin Ghioca
Biletele pot fi cumpărate online, dar şi de la casa de bilete a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”            FOTO: Florin Ghioca

Peste o treime (34%) din numărul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (FNT) au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor în vânzare. Recordul a fost stabilit după primele patru ore, când se înregistra o cotă de 25% vânzări din totalul biletelor Festivalului.

89% dintre acestea au fost vândute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumpărate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, informează un comunicat de presă emis de Uniter. 

 Spectacolele străine invitate în Festival ”Hamlet/ Collage”, în regia lui Robert Lepage, „Romeo şi Julieta”, în coregrafia lui Angelin Preljocaj şi „Să trăieşti orice-ar fi (Barbara)”, interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate până acum, ultimul fiind deja sold-out. 

Biletele pot fi cumpărate online, prin platforma mystage– prima platformă de bilete dedicată spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Doritorii trebuie să îşi creeze un cont, să cumpere biletele la spectacolele favorite care sunt oricând disponibile în cont sau pe e-mail. Plăţile se pot efectua cu cardul, iar procesarea lor se face în siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank. 

În acest an, cei care achiziţionează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver şi Gold, care presupun anumite avantaje şi cadouri promoţionale. În premieră, biletele se pot cumpără telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal), urmând a se livra prin agenţii mySTAGE, contra cost, oriunde în Bucureşti.

Programul spectacolelor poate fi consultat aici

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite