O expoziţie dedicată actriţei Stela Popescu, vernisată pe 19 decembrie, la Teatrul de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vernisajul expoziţiei "Steaua Teatrului de Comedie - Stela", al cărei curator este Irina Tapalagă, va avea loc pe 19 decembrie, de la ora 18.00, în foaierul sălii "Radu Beligan" a Teatrului de Comedie din Bucureşti.

În perioada 1969 - 1993, Stela Popescu a fost actriţa Teatrului de Comedie, iar expoziţia este o trecere în revistă a rolurilor remarcabile pe care aceasta le-a interpretat în această etapă a carierei sale.

Totodată, la ora 19.00, în sala "Radu Beligan", va avea loc premiera oficială a spectacolului "Directorul executiv", de Stig Larsson, regia Vladimir Anton, scenografia Tudor Prodan. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Claudiu Istodor, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu, Smaranda Caragea şi Cezar Grumăzescu/ Alex Bogdan.

Spectacolul a făcut parte iniţial din programul "NOI la Sala Nouă", care are ca scop promovarea tinerilor regizori, şi a fost transferat la sala "Radu Beligan" datorită aprecierilor primite din partea publicului.

Montarea lui Vladimir Anton tratează cu umor o situaţie inedită, dar probabilă. Schimbarea radicală a statutului unui director executiv, care decide să se implice în viaţa personală a angajatului său, dă naştere unor momente de comedie neagră.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite