Noutăţi şi veşti de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, la Adevărul Live VIDEO

0
0
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu concurează cu cele mai mari festivaluri ale lumii
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu concurează cu cele mai mari festivaluri ale lumii

De vineri, Festivalul Internaţional de Teatru şi-a deschis porţile pentru zece zile la Sibiu. Peste 2500 de invitaţi din 70 de ţări vor poposi, până pe 19 iunie, pe străzile oraşului pentru a aduce 459 de spectacole.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Adevărul vă prezintă ultimele noutăţi şi vă aduce recomandări pentru zilele următoare, chiar din "capitala teatrului european", aşa cum a fost numit Sibiul în această perioadă.

Una dintre cele mai aşteptate vedete la această ediţie este Tim Robbins, cunoscut publicului român mai ales pentru rolul din filmul „Închisoarea îngerilor”. Acesta va participa la festival în calitate de regizor al spectacolului  „Visul unei nopţi de vară”, realizat cu trupa The Actors’ Gang, a cărui fondator şi director artistic este. De asemenea, renumitul actor va susţine o conferinţă specială şi va fi onorat cu o stea pe Aleea Celebrităţilor din Sibiu. 

Ruxandra Predescu şi corespondentul special al ziarului Adevărul, Simona Chiţan, participă la o discuţie despre ediţia din acest an a festivalului, într-o transmisiune de la Sibiu, via Skype.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite