Musicalul „Peter Pan“, pe scena Operei Comice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Musicalul „Peter Pan“ se joacă pe scena mare a Operei Comice pentru Copii  pe 1 şi 2 februarie, după ce a fost reprezentat şi în acest weekend. În februarie, la teatrul din Giuleşti, se va organiza şi un carnaval.

„Peter Pan este una dintre cele mai frumoase poveşti despre copilărie, despre curajul şi libertatea pe care ţi le dau o inimă curată. Mi-am dorit să construiesc un spectacol despre bucuria şi speranţa pe care o introduc copiii în viaţa oamenilor mari. Pentru că ei ştiu să simtă şi să vadă mai limpede. Rămâne de văzut unde este 'Ţara de Nicăieri'... şi cine este Peter Pan, cel care alege să rămână acolo”, a declarat Antoaneta Cojocaru, regizorul spectacolului. 

Imagine indisponibilă

Superproducţie unică în Româniam „Madagascar – A Musical Adventure JR”. Inspirat de pelicula de animaţie cu acelaşi nume, spectacolul realizat de regizorul Emil Pantelimon şi coregrafa Jaqueline Bratu are o caracteristică specială: întreaga distribuţie este formată 100% din copii. Zeci de mici artişti, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, joacă, dansează şi cântă timp de o oră şi jumătate, dând viaţă personajelor amuzante din poveste. Cinci reprezentaţii sunt programate pe 7, 8 şi 9 februarie, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

În februarie, vreme de Carnaval

Pe 14 şi 15 februarie, Opera Comică pentru Copii se costumează pentru Carnaval. Cele două seri sunt dedicate personajelor de carnaval, care îşi aşteaptă publicul cu momente artistice şi informaţii interesante, într-o serie de tururi ghidate prin culisele teatrului. Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.
 

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri