Mihai Mălaimare, protagonist într-un lungmetraj poliţist regizat de Ioan Cărmăzan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălaimare se află la primul rol principal într-un lungmetraj
Mihai Mălaimare se află la primul rol principal într-un lungmetraj

Regizorul Ioan Cărmăzan filmează un lungmetraj poliţist, după un scenariu original scris de Titi Popescu şi în care Mihai Mălaimare deţine rolul principal, pelicula urmând să se intituleze "Noi ştim că voi ştiţi că noi ştim".

Potrivit regizorului, o parte din acţiune se petrece în prezent, iar o parte, înainte de 1989, "ca un fel de amintire". "Filmul se va numi, probabil, «Noi ştim că voi ştiţi că noi ştim». (...) Probabil că la toamnă ori la vară va fi lansat (în 2015, n.r.)", a mai spus cineastul.

Peste 80% dintre filmări au avut loc în România, în Bucureşti, iar o parte în Germania, după cum a precizat Ioan Cărmăzan.

Pe de altă parte, Mihai Mălaimare a declarat că acesta "este primul rol principal" al său. "Este primul rol principal care mi se oferă şi sunt foarte bucuros", a spus artistul. Întrebat despre personajul său, Mihai Mălaimare a precizat că "acest lucru ar însemna să dezvăluie întregul film". "Filmările vor fi terminate peste aproximativ două săptămâni, este un film poliţist", a declarat  regizorul Ioan Cărmăzan.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite