Matei Martin, printre câştigătorii concursului „Reporter şi blogger european”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Martin a câştigat premiul „Reporter şi blogger european” la categoria „presă scrisă şi online” pentru trei articole publicate în „Dilema veche”. La concursul iniţiat de Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti s-au înscris 43 de autori, cu 186 de materiale concurînd la 8 secţiuni.

La secţiunea audio cîştigător a fost Mircea Oprea de la Radio France Internationale. Matei Martin a câştigat premiul la categoria „presă scrisă şi online”. 

Liviu Iancu a obţinut premiul la secţiunea „opinie/editorial” pentru articole publicate pe site-ul EuroPunkt. Claudiu Zamfir de la Hotnews a cîştigat secţiunea reportaj/anchetă/interviu. Categoria „blog” a fost cîştigată de Călin Hera (calinhera.wordpress.com). Iar la categoria „social media” premiul i-a fost acordat lui Răzvan Cârcu”. La secţiunile „video” şi „foto” nu s-a acordat nici un premiu.

Matei Martin este redactor la „Dilema veche” şi realizator de emisiuni la Radio România Cultural. 

Matei Martin este fiul criticului literar şi profesorului universitar Mircea Martin. Matei a făcut Liceul German şi Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative (secţia franceză), Universitatea Bucureşti. Din 1997 pînă în 1998 a făcut şi Dreptul, potrivit kamikaze.ro.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite