Louis de Funès, simpaticul jandarm Cruchot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai mare parte a acţiunii celor şase filme se petrece în exoticul oraş Saint Tropez de pe Coasta de Azur
Cea mai mare parte a acţiunii celor şase filme se petrece în exoticul oraş Saint Tropez de pe Coasta de Azur

Ziarul „Adevărul“ şi revista „Adevărul magazin de duminică“ au o nouă ofertă specială de DVD-uri, seria „Jandarmii“. În rolul principal îl veţi recunoaşte pe celebrul actor Louis de Funès, care-l întruchipează pe simpaticul jandarm Ludovic Cruchot. 

Colecţia conţine şase filme - „Jandarmul din Saint Tropez", „Jandarmul la New York", „Jandarmul se însoară", „Jandarmul la plimbare", „Jandarmul şi extratereştrii" şi „Jandarmul şi jandarmeriţele", şi un box de colecţie, la preţul de 24,99 lei.

În prima comedie, „Jandarmul din Saint Tropez", acesta este avansat în grad şi se mută în oraşul de pe Coasta de Azur, unde se loveşte de neseriozitatea colegilor săi. Cea mai mare problemă a lui este însă Nicole, fiica sa, pe care o ruşinează simplul statut al fetei de jandarm, aceasta ajungând să pretindă că este moştenitoarea unui renumit bogătaş.

Vânătoarea de extratereştri

În următoarele filme îl puteţi urmări pe Cruchot într-o serie de întâmplări amuzante, începând cu deplasarea la New York, unde trebuie să reprezinte Franţa la Convenţia Internaţională a Jandarmeriei, şi continuând cu o urmărire fabuloasă ce se încheie cu o nuntă.

Dar şi episodul în care jandarmul şi colegii săi încearcă să captureze nişte extratereştri care au invadat plajele din Saint Tropez sau cel în care Cruchot se ceartă cu nudiştii vă vor face să râdeţi cu lacrimi.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite