Ioan Onisei, manager interimar al TNB:  „Cred că am ajuns să înţeleg nobleţea cunoscându-l pe Ion Caramitru“

0
0
Teatrul Naţional Bucureşti Foto Shutterstock
Teatrul Naţional Bucureşti Foto Shutterstock

Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional Bucureşti, va prelua interimar conducerea instituţiei, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de TNB. El a spus într-o postare că a ajuns să înţeleagă nobleţea cunoscându-l pe Ion Caramitru.

"Cred că l-am cunoscut pe Domnul Ion Caramitru. Că m-a onorat cu prietenia sa. Cunoscându-l, cred că am ajuns să înţeleg nobleţea... Cu firescul simplităţii ei. Cum Oamenii Mari pot fi simplu oameni şi cum simplii oameni simpli pot să aibă nobleţea unui om de grandoarea lui Ion Caramitru. Gândindu-mă şi scriind despre Ion Caramitru - acum, când se grăbeşte spre Domnul, în nemurire-, îmi este frică să nu uit pluralul!”, este mesajul lui Ioan Onisei, care este director general adjunct al TNB din 2014. 

Ion Caramitru, actor, regizor, manager TNB, preşedintel UNITER, a murit duminică, la vârsta de 79 de ani. 

În foaierul Sălii Mari a TNB este pusă la dispoziţia publicului o carte de condoleanţe, fără a fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit, iar ceremonia de înmormântare care va avea loc vineri, este programată să înceapă de la ora 12.00, pe Aleea Actorilor a Cimitirului Bellu.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri