Invitaţie la călătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jules Verne
Jules Verne

Din 13 ianuarie, ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“ se vor distribui miercurea  împreună cu un volum din colecţia Jules Verne.

Citiţi aici povestea vieţii lui Jules Verne

La 13 ianuarie şi la 20 ianuarie , abonaţii ziarului „Adevărul" vor primi gratuit „20.000 de leghe sub mări" şi, respectiv,  volumul I din „Insula misterioasă". Fiecare exemplar din volumele care se vor publica începând cu 27 ianuarie va fi disponibil la preţul de 10,99 lei.

Editura Adevărul le face o invitaţie cititorilor de toate vârstele. Romanele lui Jules Verne, celebre în lumea întreagă, vor face ocolul României într-o colecţie care vârstnicilor le va aminti de seria publicată în urmă cu 30 de ani, iar copiilor şi tinerilor le va servi drept introducere ideală în literatura de aventuri şi deopotriva în literature SF şi de anticipaţie.

Toate cele 40 de volume din colecţie vor fi tipărite în condiţii grafice deosebite. Concepţia grafică este o variantă modernizată a concepţiei grafice alese pentru colecţia publicată în România Epocii de Aur. Hârtia cu rezistenţă sporită şi copertele cartonate sunt două dintre atuurile colecţiei iniţiate de Editura „Adevărul".

Fiecare volum va conţine ilustraţii din prima ediţie franceză a operei lui Jules Verne, dar în număr mai mare decât cele publicate în ediţia românească de acum 30 de ani. Primele cinci volume care vor apărea sunt „20.000 de leghe sub mări", „Insula misterioasă" (vol.I), „Insula misterioasă" (vol.II), „Steaua Sudului" şi „Căpitanul Hatteras". 

CLICK AICI PENTRU A CITI DESPRE CEL MAI MARE FAN JULES VERNE DIN ROMÂNIA

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite