Articol publicitar

Grand Cinema Digiplex aduce, în premieră, spectacolul de operă „Rigoletto” în sălile de cinema!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
rigoletto

“Rigoletto” si celelalte spectacole de la Grand Cinema Digiplex anticipează premiera absolută a toamnei: transmisiunile live ale concertelor Festivalului George Enescu

În seara de 9 iulie, de la ora 22:30, Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shoping City transmite în direct spectacolul de operă „Rigoletto”. Cei care îndrăgesc opera sunt invitaţi să asiste la interpretarea ariei “La donna e’ mobile”,   adusă în premieră de pe frumoasa scenă în aer liber din Taormina, într-una din sălile Grand Cinema Digiplex. Spectacol face parte din repertoriul reputatului festival Euro Mediterraneo ce se desfăşoara în Sicilia.

Punerea in scena a unuia dintre cele mai aplaudate opere semnate de Giuseppe Verdi în cadrul festivalului de la Taormina constituie şi un omagiu adus cu ocazia împlinirii a două sute de ani de la naşterea marelui compozitor. Astfel, spectatorii de la Grand Cinema Digiplex îl vor putea onora şi ei cu ocazia acestei premiere extraordinare.

O  altă mare surpriză pe care Grand Cinema Digiplex o oferă publicului ce iubeşte muzica clasică şi opera este concertul pe care Andre Rieu, recunoscut şi ca „regele valsului”, îl va susţine pe data de 13 iulie, începând cu ora 21.00 în localitatea sa natală, Maanstricht: un spectacol grandios plin de graţie, muzică, dans, operă, culoare şi multă lumină.

Cea mai misterioasă şi avangardistă reprezentaţie a lunii iulie de la Grand Cinema Digiplex este spectacolul “Un bal mascat”. Creaţia lui Giuseppe Verdi este pusă în scenă de compania spaniolă La Fura del Baus şi jucată la Sydney Opera House din Australia. “Un bal mascat” va putea fi vizionat în variantă înregistrată pe data de 18 iulie, de la ora 20.00.

Alte trei spectacole de operă, foarte populare la Grand  Cinema Digiplex, au loc în luna iulie: “Aida”, fabuloasa lucrare a lui Giuseppe Verdi, transpusă în 3D, “MacBeth”, semnată de acelaşi autor, care o considera “una dintre cele mai mari creaţii ale omenirii” şi celebra poveste de dragoste a lui Georges Bizet, “Carmen”.

Toate aceste spectacole reprezintă uvertura unei premiere absolute pentru cinematografele din România: începând cu 1 septembrie,Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va transmite în direct cele mai importante concerte din cadrul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu.  

 

                                                                              

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite