Ghidul "Cambodgia" se distribuie vineri cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treisprezecelea volum din colecţia National Geographic Traveler, Cambodgia, apare împreună cu ziarul „Adevărul“, vineri, la preţul de 13,99 lei.

Cambodgia, ţara templului Angkor Wat, îşi revine acum după tragedia prin care a trecut recent. Oamenii locului nu pot uita că liderii khmerilor roşii au încercat să creeze o utopie rural-agrară, bazându-se pe teze maoiste şi marxist-leniniste. În 1979, vietnamezii i-au îndepărtat de la putere, însă ţara a fost sfâşiată de războaie civile şi de lupte de gherilă pentru îmcă 20 de ani.

Punct de referinţă

Într-un itinerar de o săptămână ar trebui să fie inclus ca prim punct de vizitare Angkor Wat, dar nu trebuie ratat nici Siem Reap, aflat în imediata vecinătate, nici uimitorul lac şi sistemul de râuri din Tonle Sap, şi nici Phnom Penh-ul.

Cursele internaţionale ajung, în prezent, atât la Phnom Penh, cât şi la Siem Reap, astfel încât traseul indicat poate fi urmat în oricare dintre direcţii.

Templul de stat din secolul al XII-lea, Angkor Wat, un simbol naţional, este faimos nu numai pentru grandoare, ci şi pentru complexitatea elementelor decorative. Multe dintre ele nu pot fi văzute în mai puţin de trei-patru ore.

Cei care rămân în zonă mai mult de o zi, de obicei, fac mai multe vizite la Angkor Wat. Şi, pentru că majoritatea atracţiilor de la Angkor Wat sunt în spaţii acoperite şi în galerii, mulţimi de oameni se adună de la răsăritul soarelui până la apus, fie ploaie, fie soare.

Călătoreşte cu „Adevărul"

Ghidurile din colecţia National Geographic Traveler vă prezintă unele dintre cele mai atractive destinaţii turistice ale momentului, tipărite în condiţii grafice de excepţie.

Volumul care apare vineri are 320 de pagini pline cu informaţii despre istoria şi cultura Cambodgiei, dar şi cu sfaturi de călătorie şi sugestii pentru locuri de cazare, shopping, cultură şi divertisment.  Următoarele destinaţii care vor fi oferite în colecţia National Geographic Traveler sunt Africa de Sud, Vietnam şi Thailanda. Cu ghidurile National Geographic călătoreşti cu ochii deschişi!

Mai multe aici despre Colecţia de ghiduri National Geographic Traveler.

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca"la 7488 pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite