Filmul lui Adrian Sitaru, proiectat la Locarno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii", cel mai recent scris şi regizat de Adrian Sitaru, este proiectat astăzi în competiţia oficială a prestigiosului Festival de Film de la Locarno (Elveţia), care se desfăşoară între 3 şi 13 august.

Regizorul român Adrian Sitaru se întoarce astfel la Locarno cu cel mai recent film al său, după ce în 2007 scurtmetrajul său „Valuri" (unul dintre cele mai aclamate ale „noului val") a câştigat premiul Leopardul de Aur în secţiunea „Leopards of Tomorrow". Între timp, Sitaru a debutat în lungmetraj cu „Pescuit sportiv" (2008), unul dintre cele mai interesante filme din ultimii ani ale „noului val" românesc.

În „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii" (o producţie Hi Film), rolul principal este interpretat de Bogdan Dumitrache, alături de Nataşa Raab, Marian Râlea şi Alina Grigore. Filmul spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite