Festivalul „Freedom Jazz in The City“ aduce pe scenă patru trupe cunoscute de jazz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Freedom Jazz in The City“ se desfîşoară marţi, 26 februarie, la restauranul „Şarpele Roz“ din Bucureşti
Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Freedom Jazz in The City“ se desfîşoară marţi, 26 februarie, la restauranul „Şarpele Roz“ din Bucureşti

Cele mai bune patru proiecte jazz ale momentului vor fi prezentate, marţi, 26 februarie, la cea de-a doua ediţie a festivalului „Freedom Jazz in The City“. Marius Mihalache şi Irina Sârbu, Maria Răducanu & Friends, Călin Grigoriu Trio şi Trio Laurenţiu Horja vor concerta mâine, începând cu ora 19.00, la restaurantul Şarpele Roz. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

„Freedom Jazz in The City“ propune o serie de întâlniri cu cele mai importante personalităţi ale jazz-ului românesc şi internaţional, evenimente menite să asigure continuitatea în promovarea muzicii de calitate între ediţiile festivalului internaţional Freedom Jazz Vama Veche. 

Pe 26 februarie, interpreţii vor asigura o seară de jazz cu experimente acustice inedite, variind de la clasic la avangardist, de la jazzul actual european către filonul naţionalist tradiţional.

Irina Sârbu, unul dintre artiştii de marţi seară, susţine strălucite proiecte acustice în colaborare cu Marius Mihalache încă din 2006. Interpretările lor au fost prezentate şi aplaudate în marile capitale europene, de la Madrid şi Paris, până la Lisabona sau Viena. Cei doi muzicieni cântă împreună pentru prima dată pe scena „Freedom Jazz in The City“ de la Şarpele Roz. 

După un mini-turneu excepţional în Elveţia şi Franţa, incredibila voce a Mariei Răducanu va da contur unui proiect cu rădăcini tradiţionale, care va fi prezentat, în premieră, la Şarpele Roz. Bluesul eclectic şi experimental cu Călin Grigoriu Trio, condimentat de discursul viu, eclatant al celor de la Laurenţiu Horja Trio vor încheia cea de-a doua ediţie a festivalului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite