Emisiunea “Profil. Poveste. Personaj” a devenit carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantinescu şi volumul apărut la Editura ART
Marius Constantinescu şi volumul apărut la Editura ART

Interviurile realizate de Marius Constantinescu în cadrul emisiunii “Profil. Poveste. Personaj” de la TVR au fost strânse într-un volum ce va fi lansat mâine, de la ora 19.00, la AnnArt Gallery (Str. Mahatma Gandhi nr. 1 | Kiseleff 31, Bucureşti).

Între 2009 şi 2011, săptămână de săptămână, talk-show-ul “Profil. Poveste. Personaj”, realizat de Marius Constantinescu la TVR, a însemnat întâlnirea cu unii dintre cei mai importanţi actori ai vieţii artistice de la noi şi din străinătate. De la Salman Rushdie la Angela Gheorghiu, de la Alex. Leo Şerban şi Oana Pellea la Radu Afrim şi Ion Marin, de la Andrei Şerban la William Christie sau Radu Paraschivescu, “Profil. Poveste. Personaj” i-a adus la rampă pe oamenii care spun răspicat că arta, muzica, filmul, teatrul, moda, fotografia, cartea sunt subiecte de primă pagină a ziarelor. Acum, 29 dintre cele mai bune interviuri devin volumul “Profil. Poveste. Personaj”, publicat la Editura ART.

La lansarea de mâine vor vorbi, alături de autor, Sandra Marilyn Andreea Budiş, Daniela Zeca Buzura, Gabriela Massaci şi Cezar Paul-Badescu, iar cei de la Loungerie II vor oferi un mini-concert acustic în exclusivitate.
 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite