„Don Juanul“ George Motoi, părăsit de Cezara Dafinescu după 23 de ani de căsnicie. Actorul s-a consolat cu fosta lui studentă, Giliola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa lui George Motoi a fost tumultuoasă, pe măsura farmecului pe care actorul l-a avut încă de la primele încercări în teatru. Căsătorit timp de 23 de ani cu frumoasa actriţă Cezara Dafinescu, aveau să urmeze un divorţ, apoi căsătoria cu o fostă studentă, Giliola.

George Motoi, considerat un Don Juan al scenei româneşti, unul dintre cei mai charismatici actori, a fost căsătorit timp de 23 de ani cu actriţa Cezara Dafinescu, din iubirea celor doi rezultând o fiică, Raluca. Artistul s-a bucurat din partea acesteia de doi nepoţei, Andrei şi Petru, pe care îi vizita des la Corbeanca, unde aceştia locuiau. 

Când încă era căsătorită cu actorul George Motoi, Cezara Dafinescu şi-a găsit un alt "suflet pereche", în persoana omului de afaceri Gelu Fronea. Acesta avea să îşi piardă viaţa într-un accident de motocicletă, în 2003.

Cezara Dafinescu l-a părăsit pe actor pentru un om de afaceri

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu trei ani, Cezara Dafinescu a vorbit şi despre căsnicia pe care a avut-o timp de 23 de ani cu George Motoi:

george motoi a murit
george motoi a murit
"Căsnicia cu el a fost extraordinară, dar a fost acea căsnicie între dintre doi oameni cu temperamente diferite, pentru că George este foarte sobru, foarte rece, cel puţin cu mine. Acum nu ştiu cum mai e. Mi-a convenit foarte tare acea perioadă pentru că nu ştiam cum e altfel, credeam că aşa trebuie să fie în viaţă, să fie o căsnicie cu un om cu care ai afinităţi”, povestea actriţa.  “Fiind şi în aceeaşi meserie, era foarte bine, discutam foarte mult, jucam împreună, nu am simţit nevoia de altceva”.

După divorţul din 1997, George Motoi s-a recăsătorit cu Giliola Brăileanu (foto), actriţă şi ea a Teatrului Naţional din Bucureşti, mai tânără cu 34 de ani. De altfel, înainte de a-i fi soţie, Giliola i-a fost mai întâi studentă.

Actuala şi fosta soţie, în conflict permanent

Dar cum lumea teatrului este mică, iar orgoliile sunt mari, în viaţa celor trei actori au existat şi tensiuni post-divorţ: în luna mai a anului trecut, Cezara Dafinescu a fost înlocuită în spectacolul "Cinci femei de tranziţie", regizat de Rodica Popescu Bitănescu, chiar de Giliola Motoi, iar acest lucru a înfuriat-o la culme pe celebra actriţă, care şi-a considerat "rivala" "mult prea tânără pentru rol".

george motoi a murit
george motoi a murit
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite