Concertul de la Londra al mezzosopranei Ruxandra Donose, transmis live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mezzosoprana Ruxandra Donose FOTO Adevărul
Mezzosoprana Ruxandra Donose FOTO Adevărul

Recitalul mezzosopranei de talie internaţională Ruxandra Donose, care va avea loc în sala de concerte “Enescu” a ICR Londra, va fi transmis prin livestream la ora 21.15 (ora României).

Concertul de gală, dedicat Zilei Naţionale a României, face parte din Seria Concertelor Enescu, proiect realizat de ICR Londra în colaborare cu Societatea Enescu din Marea Britanie. Programul serii include atât arii celebre de operă, cât şi lieduri de George Enescu şi Nicolae Bretan. Mezzosoprana va fi acompaniată la pian de Sergiu Tuhuţiu, care va interpreta şi câteva piese solo compuse de Liszt, Scarlatti şi Chopin.

Ruxandra Donose, care locuieşte la Viena, a cântat şi cântă şi pe scenele londoneze. După apariţia la Royal Opera House Covent Garden şi la Barbican Centre alături de BBC Symphony Orchestra, mezzosoprana interpretează în prezent, alături de tenorul american Adam Diegel, rolul Carmen din opera lui Georges Bizet, într-un spectacol regizat de Calixto Bieito, care a fost apreciat de întreaga presă britanică. 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite